UNIQUE by Kinga Varga

Lansarea liniei UNIQUE by Kinga Varga a avut loc intr-un cadru special sambata seara la Clubul Daimon unde numarul mare de invitati s-au bucurat de lansarea oficiala in Romania a sticlei Chivas-editie limitata desenata de Alexander McQueen. Alaturarea nu este deloc intamplatoare, orice designer viseaza sa creeze macar „o piesa de colectie pe care sa o pastrezi pentru todeauna” cum recunostea chiar Alexander McQueen.

UNIQUE by Kinga Varga este un nou concept care vine sa intregeasca colectile de tricotaje ale designerului, alaturi de Baby Kinga-linia pentru copii. Kinga Varga by RIFIL este deja un brand cunoscut pe piata din Romania, Kinga fiind singurul designer de tricotaje din Romania cu colectii periodice primavara-vara si toamna-iarna.

Citeste si:  Esente fashion pentru sezonul rece

Din acest sezon, designer-ul Kinga Varga vine cu o idee noua: o linie de tricotaje pentru ocazii speciale. UNIQUE by Kinga Varga vine cu propuneri indraznete, taieturi noi si moderne, pastrand insa ca materie prima firele naturale cosmetizate cu lurex sau paiete, pietre semipretioase. Culorile folosite sunt bejuri, griuri, roz fane, dar si accente de verde crud sau fucsia.

Citeste si:  Noua colectie 3127bags - "Postcards"

„Ideea a pornit de la provocarea de a realiza o rochie de mireasa”, ne spune designerul, o rochie care sa pastreze farmecul unei zile unice impletit in compozitie.

Numele nu este intampaltor ales, UNIQUE este o line de produse in serie limitata care readuce ceva din farmecul croitoriei „sur mesure” din perioada interbelica. Rochiile vor fi comandate si adaptate pentru fiecare femeie. Prin aceasta colectie, Kinga si-a dorit sa scoata la lumina farmecul inegalabil al femeii interbelice, care nu trebuia sa-si dezgoleasca trupul pentru a-ti vorbi despre sine. Acea femeie rafinata si eleganta, care prin detalii subtile ale hainelor putea sa spuna multe despre personalitatea ei.

Citeste si:  Paltonul

Stilist: Angelica Dumitrescu
Machiaj: Andreea Anton
Coafura: Bogdan Mirica
Pantofi: Sepala by Mihaela Galvan
Fotograf: Alexandru Matusciac; Dan Tenescu

CLICK AICI PENTRU GALERIA FOTO


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.