Tudor Personal Tailor lanseaza colectia Primavara-Vara 2015 „VITRUVIAN”

Pe 19 martie 2015, într-un cadru rafinat, la Sofa Restaurant, a avut loc evenimentul de lansare a colectiei primavara-vara 2015 VITRUVIAN by Tudor Personal Tailor. Clientii, partenerii, presa, bloggerii si iubitorii brandului au admirat noile creatii pe care echipa Tudor le-a pregatit pentru acest sezon. Tudor Personal Tailor a lansat si un nou catalog de prezentare, a anuntat deschiderea unui nou showroom în Bucuresti, precum si lansarea magazinului online.

Citeste si:  Cumpara istet si ieftin cu www.tarafashion.ro la Happy Hours!

Numele colectiei, VITRUVIAN, este inspirat din celebra opera de arta Omul Vitruvian realizata de Leonardo da Vinci, considerata etalonul perfectiunii umane, reprezentand deopotriva conceptul de „made to measure” care sta la baza acestui brand.

foto

Tinutele propuse pentru noua colectie tin cont de tendintele sezonului cald si de necesitatea de confort specifica perioadei calduroase, pastrand în acelasi timp eleganta clasicismului specifica brandului. Majoritatea tesaturilor au în compozitie lana de cea mai buna calitate, in si mohair. Acestea au fost alese cu grija din ultimele colectii ale marilor producatori.

Citeste si:  Accesorii rosii pentru un Craciun fabulos

foto

Prezentarea de moda a debutat cu proiectarea unui film cu prezentarea colectiei, surpriza serii fiind cand modelul de pe ecran s-a transpus din film în mijlocul publicului, continuand defilarea. Au fost prezentate tinute business, smart-casual, dar si de ocazie.

foto

Numeroase personalitati din media, din lumea modei si din mediul de afaceri s-au bucurat de seara oferita de organizatori si parteneri. Masina oficiala a evenimentului a fost Jaguar XJ, pe care invitatii au avut ocazia sa o admire si sa o testeze. Delicatesele culinare au fost completate de ciocolata belgiana Leonidas. Evenimentul a fost realizat în parteneriat cu: Sofa Restaurant, Alira, Jaguar, El Unico si Brands International.

Citeste si:  5 modele de posete must have

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.