fbpx

Profil de model – Daria Werbowy

In anul 2007, Daria Werbowy este unul dintre cele mai bine platitte modele din lume, pe locul noua, dupa Karolina Kurkova, Natalia Vodianova, Carolyn Murphy, Alessandra Ambrosio, Adriana Lima, Heidi Klum, Kate Moss si Gisele Bundchen. Castigurile sale sunt estimate la 3,5 milioane de dolari intre iunie 2006 si iulie 2007.

Daria Werbowy s-a nascut in Polonia, pe 19 noiembrie 1983, iar parintii ei, de origine ucraineana, au emigrat in Canada atunci cand ea avea doar 3 ani. A fost descoperita la varsta de 14 ani, cand a castigat un concurs national de modeling si a intrat in lumea modei. Dupa abia cativa ani, alaturi de agentia International Management Group, a reusit sa isi faca numele cunoscut in afara Canadei, iar in 2003 este mentionata ca cea mai cautata pentru un show de moda, in 2004 deschidea 12 prezentari.

Citeste si:  Rochii de mireasa extravagante

Daria planuieste sa paraseasca aceasta meserie atunci cand implineste 25 de ani, pentru a se dedica pasiunii sale pentru pictura si pentru a deschide o galerie de arta in orasul in care a crescut, Mississauga Ontario. Insa, pentru moment, nu are deloc timp liber in agenda, intre pictoriale, fotografii pentru coperte ilustre si prezentari de moda in capitalele lumii. In total, prezenta ei pe coperta revstei Vogue ajunge la 21 de fotografii, ceea ce este deja un record in sine pentru noua fata a cosmeticelor Lancome.

Citeste si:  Arata bine cu bani putini

Daria despre ea si moda: „Se pare ca am o imagine misterioasa, putin distanta… Dar aceasta nu este raceala, chiar dimpotriva. Iubesc ceea ce fac. Imaginea mea, forma ochilor mei poate fi semnatura mea? Cred, mai presus de toate, ca sunt foarte lucida in ceea ce priveste realitatea acestei industrii, natura efemera a frumusetii si faimei si asta imi da acea distanta si o doza buna de umor…”

Agentii: Elmer Olsen Models; Folio Montreal; IMG Models – New York; IMG Models – Paris; IMG Models – London; IMG Models – Milan; MY Model Management

Campanii publicitare pentru:
Yves Saint Laurent, Toamna Iarna 2005
Chanel, Toamna Iarna 2005
Chanel, Primavara Vara 2005
Missoni, Primavara Vara 2005
Zara, Primavara Vara 2005
Gucci, Toamna Iarna 2004
Prada parfumerie, Toamna Iarna 2004
U2, Toamna Iarna 2004
Prada, Primavara Vara 2004
Prada, Toamna Iarna 2003

Caracteristici fizice:
Inaltime:180 cm
Bust:86 cm
Talie:61 cm
Solduri:86 cm

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.