Noua colectie “Back To Roots” by Andra Clitan

In cursul saptamanii, trecute designerul Andra Clitan a lansat colectia de toamna-iarna 2010-2011, la Hotel Crowne Plaza. Evenimentul a reprezentat o dubla lansare a frumusetii, atat prin colectia Back To Roots, cat si prin lansarea celui mai nou produs Avon: Advanced Techniques Lotus Shield.

Colectia este o continuare a creatiilor precendente si se bazeaza pe aceeasi inspiratie traditionala, apartinand Maramuresului istoric, care a devenit deja un laitmotiv pentru tanarul designer. Bijuteriile realizate de Ioana Matei si accesoriile Musette si Christelen B. au completat perfect creatiilor designerului.

Citeste si:  Best of 2009

In stilul caracteristic designerului, colectia imbina texturi diferite si alatura materiale contrastante, cu accente futuriste in detalii si in accesorii. Elementele inovative introduse in colectia sunt motivele decorative specifice maramuresene, adaptate pe materiale precum matasea, tricotul, dar si pe tesaturi naturale sau pe tricotaje manuale.

Colectia de toamna-iarna 2010/2011 semnata Andra Clitan ne aduce o gama cromatica predominata de nuante neutre, insa paletele de gri, ocru si negru sunt completate si puse in evidenta de albastru si orange.

Citeste si:  Accesorii esentiale

Absolventa a Facultatatii de Arta si Design Cluj Napoca, Sectia Textile – Design Vestimentar, Andra are deja realizate o serie de prezentari in cadrul unor importante evenimente din tara: Gala Wella – Bucuresti, Texin si Universitaria – Cluj Napoca, Topul Firmelor, lansare personala la Centrul de Afaceri Millenium – Baia Mare, dar si participari la manifestari in domeniu realizate peste hotare in Italia si Franta, precum si o bursa la Ecole Superieure des Arts Decoratifs – Strasbourg.

Andra Clitan este unul din 4 finalisti ai concursului Espoir Mode al Festivalului PASARELA 2009 cu colectia “Mara Mi”. Urmatoarea sa colectie, intitulata “Segmentari”, a fost compusa dintr-o serie de tinute de cocktail chic si elegante, in nuante pastelate precum crem, alb perlat, violet pal, maro, verde deschis si diferite tonuri de gri, potentate de un albastru electric.
Colectia Andrei se gaseste la showroomul din Strada Episcop Chesarie Nr. 15 ( Sc. C, Ap. 50 ). Programarile se fac la adresa de mail andraclitan@hotmail.com.

Citeste si:  Noua colectie Valentina Vidrascu

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.