fbpx

Noua colectie Alina Botea

Saptamana trecuta, la cea de-a doua urcare pe catwalk-ul Mercedes Benz Berlin Fashion Week, Alina Botea ne-a adus libelule. Simbol al libertatii, designerul roman a ales metafora femeii libelula, fragila, dar plina de culoare.

Ceea ce caracterizeaza aceasta colectie este modul in care cromatica este pusa in valoare de linia croiului si sustinuta de prezenta elementelor decorative, dar si o anumita rigoare geometrica specifica de altfel designerului Alina Botea.

fotofoto

Tinutele colectiei primavara vara 2012 semnata Alina Botea se incadreaza intr-un stil chic-minimalist, imaginate in linii de ani ‘80, urmand din croi zborul haotic si filigranul micutelor insecte pe care le-a printat digital pe matasea usoara.

Pentru fotografii, click aici.

Ea se adreseaza unei femei educate, rafinate, careia ii place sa se exprime si prin intermediul vestimentatiei. Tinutele Alina Botea urmeaza o linie eleganta, minimalista, transpusa in unicate si serie foarte mica, ele conturand atentia deosebita si cat mai personalizata a relatiei designerului cu clientii.

fotofoto

Alina Botea sustine in continuare ideea de la baza conceptului ei de design, afirmand ca in ziua de astazi confortul este cel mai dorit lucru de catre toata lumea. Hainele pe care la imbracam trebuie sa ne asigure senzatia de comod, de acasa. Inducand o stare de bine, homewear-ul devenind o dorinta permanenta.

Citeste si:  Greseli in materie de moda

Pentru fotografii, click aici.

Despre Alina Botea

Alina Botea este absolventa a Universitatii de Arta si Design Cluj-Napoca, sectia Design Vestimentar. Castigatoare a catorva premii importante la ZIM si „Levintza prezinta”, Alina si-a prezentat colectiile in cadrul Romanian Fashion Week, dar si la Balul Operei din Cluj, Gala UAD Cluj ori in cadrul festivalului de film TIFF in fata unei asistente internationale pretentioase.

Citeste si:  Colectia All White by Andreea Raicu

Pentru fotografii, click aici.

Cele doua brand-uri ale ei, Portrait by Alina Botea si Alina Botea, se vand in magazine cunoscute din Bucuresti, Constanta si Cluj sau direct la showroom-ul ei din Cluj-Napoca. Linia de lux Alina Botea este linia pe care designerul isi consolideaza in fiecare sezon imaginea.

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.