Linia “Angels Touch” semnata Kinga Varga

Designerul Kinga Varga si-a lansat recent prima linie de tricouri intitulata Angels Touch. Kinga a ales sa foloseasca tema angelica pentru a ne readuce aminte ca fiecare dintre noi isi are alaturi ingerul lui pazitor chiar daca, uneori, nu crede in el sau pur si simplu nu il observa.

Ideea proiectului a venit in urma cu un an la rugamintea unui prieten de-al Kingai care si-a dorit sa-i realizeze un tricou cu doi ingerasi, simbolizand cei doi copii ai acestuia. Purtand tricoul, a simtit ca acestia sunt alaturi de el oriunde ar fi.

Citeste si:  Rochia lunga - o piesa vestimentara adecvata oricand?

fotofoto

Grafica tricourilor a fost realizata in colaborare cu Teodora Sararu, iar forma aripilor are, pentru Kinga, mai multe semnificatii: un ingeras cu aripile ridicate simbolizeaza avantul, libertatea, eliberarea, iubirea, speranta; ingerasul cu aripile semiridicate semnifica echilibrul, stabilitatea iar cel cu aripile coborate o poarta spre visare, liniste, meditatie.

Sfatul Kingai este ca fiecare sa isi aleaga produsul cu ingerasi dupa cum se simte in momentul respectiv sau dupa cum ar vrea sa se simta purtandu-l.

Citeste si:  Accesorii must have - piele de reptile

fotofoto

Lansarea liniei de tricouri a avut loc la Atelierul Kinga Varga, intr-o atmosfera relaxata prin care designerul si-a dorit sa ne aducem aminte de perioada din liceu, in care eram liberi, purtam o pereche de jeansi si un tricou, iar atunci cand chiuleam fugeam repede la un joc de biliard. Era perioada in care prindeam aripi.

foto

„Mi-am dorit sa lansez tricourile intr-un mod special. Am vrut ca lumea sa uite de griji, de munca, sa se relaxeze si sa se simta bine. Am mai facut astfel de evenimente interactive, dar de aceasta data am introdus si un concurs – jocul de biliard cu premii – pentru ca distractia sa fie maxima. Cu aceasta ocazie am lansat si noul logo Kinga Varga care are alaturi ingerasul protector.”

Citeste si:  Cum sa faci un buchet de mireasa?

Tricourile Angels Touch fac parte din linia de pret-a-porter, se pot achizitiona de la Atelierul Kinga Varga: Str. Pictor Alexandru Romano nr.10, Bucuresti sau de pe magazinul on-line: kingavarga.ro si au pretul de 70 lei.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.