Irina Schrotter la Berlin Fashion Week

Designerii romani au revenit pe podiumul Saptamanii Modei de la Berlin, a doua oara in acest an si au prezentat propuneri vestimentare ideale pentru sezonul de primavara/vara 2012.

Irina Schrotter s-a inspirat pentru colectia „I AM” din moda strazii promovand un stil urban si modern. Croiurile si formele sunt riguroase iar tinutele in tonuri neutre sunt completate de accesoriile supradimensionate, realizate de Carla Szabo si de sandalele cu platforme, create de Mihaela Glavan.

Citeste si:  Cui ii este frica de volum?

In stilul deja consacrat al Irinei Schrotter, noile propuneri vestimentare surprind din nou ideea de eleganta feminina, un stil mereu proaspat care vorbeste de la sine, de fiecare data intr-un limbaj distins si elevat.

Irina Schrotter elibereaza femeia de tinutele incorsetate, propunand o serie de haine fluide si foarte lejere, in special feminine si rafinate, pentru sezonul de primavara/vara a anuluiu urmator. Domina fluiditatea, aspectul lejer si degajat, iar nota de eleganta este data de stralucirea aplicatiilor ornamentale redate in diverse culori.

Citeste si:  Outfit-uri de club

Pentru colectia de primavara si vara anului 2012, Irina Schrotter a ales o abordare mult mai simpla, concentrandu-se mai mult pe detalii, si mai putin pe podoabe. Linia si cromatica sunt inspirate din tendinta de ansamblu al noului sezon, o perioada caracterizata printr-o juxtapunere de elemente puternice dar si stari de spirit neasteptate.

Citeste si:  Must have - bijuterii declarative

foto

Irina Schrotter s-a impus in timp ca nume sonor in moda romaneasca atat datorita talentului extraordinar, cat si datorita perseverentei cu care a investit in crearea unei directii pentru tinerii designeri. Creatiile ei se vand in peste 40 de tari, iar la jumatatea acestui an a deschis primul magazin monobrand la Lugano, in Elvetia.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.