Evenimente – targuri de haine si accesorii!

Sambata, 30 mai, va avea loc la Carturesti cea de-a treia editie a Targului cu Talc. Evenimentul va avea loc intre orele 12:00 si 21:00 la sub_Carturesti, si pentru a aduce un plus de socializare si networking va fi urmat de un after-party in Club Control. Aici vor fi asteptati toti vizitatorii targului din timpul zilei (pe baza biletului) alaturi de partenerii Targului cu Talc, expozantii si prietenii acestora.

„Editia 3 a Targului cu Talc este dedicata nonconformismului si, pentru ca se intampla cu putin inainte de 1 iunie, preia cat se poate de mult din jovialitatea si spiritul ludic specific acestei zile.”, a declarat Mihai Lungeanu, Managing Partner Pygmalion Advertising, sustinatorul creativ al evenimentului. Surprize vor fi la tot pasul pentru ca sponsorii si partenerii evenimentului vor acorda premii speciale vizitatorilor si expozantilor rasplatind inovatia si creativitatea.

Citeste si:  Irina Schrotter "Shapes of Light"

rochie

Toti vizitatorii vor primi in schimbul biletului handmade shopping bags si “cadouri de revista”: reviste cu stil, brose handmade, vouchere de reduceri pentru produse ce se vand la targ, ceai rece si prajiturele si un cadou surpriza din partea AVON Romania.
La Targ cu Talc 3 vor fi prezenti: Lala Style, Alice Lopez, Arabela Covaciu, Burp, Eugenia Enciu, Cristina Zegrea, Radha, Nadire Omer, Clipcraft, Sucita handmade goodies, si altii la fel de valorosi. Lista completa a artistilor precum si alte detalii se gasesc pe www.targcutalc.ro

Citeste si:  Rochii de mireasa cu broderie, pretioase si delicate

Targ Verde Vintage – targ de vara pana-n seara, intr-o prietenoasa curte. Sunteti invitati sa intrati, admirati, cumparati haine vintage si retro, genti, pantofi si accesorii de pe vremea bunicii, dar si bijuterii unicat.

Cand si unde: Sambata 30 mai, intre 12:00 – 19:00, la Verde Cafe, in Strada Domnita Ruxandra, nr 15., sector 2 – la 10 minute de statia de metrou Stefan Cel Mare.

Citeste si:  Holiday Glam by Rue des Trucs

Participa: About Vintage, Charity Gift, Chili Biju, Dulapul bunicii, Eclectic Factor, E-vintage, Fast Fashion, Haine Vintage, Italian Vintage, My True Vintage, Raul Bijoux, Studio Pierrot, Tzuper, Tzoale Super, Your Vintage Wardrobe.

rochie


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.