Secretele Orientului Indepartat

Cei din Orientul Indepartat sunt renumiti pentru ca au descoperit acupunctura si nu numai… Cred cu tarie in principiile Yin si Yang, pe care, de altfel, le aplica cu sfintenie. Reusesc sa ne surprinda cu inventii care mai de care mai nastrusnice. Ce sa mai, „universul” asiatic ne fascineaza pe noi toti. Pe noi, doamnele, ne intriga, in special, cum de reusesc asiaticele sa fie atat de frumoase, avand o piele extrem de neteda si perfecta.
Secretul sta in farfurie sau mai exact la ce se afla in ea. Dieta lor este bogata in peste, legume si orez, dar saraca in carne rosie, lactate si fainoase. Astfel se explica de ce locuitorii continentului asiatic au mai putine fluctuatii de greutate decat europenii sau americanii.
Si tu stii ca soarele e inamicul pielii tale. Dar nu faci mare lucru pentru a te proteja. Ei bine, micutele japoneze fac tot ce le sta in putinta pentru a se proteja de razele UV. In plus, ele folosesc produse cosmetice care contin in anumiti ingredienti- minune: ceai verde, lotus, soia, orez, rodie si susan. Iata cateva din beneficiile acestor plante atat de utilizate in tara Soarelui Rasare.

Citeste si:  Si pe tine te deprima cearcanele?

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.