fbpx

Meniu pe baza de fructe

Micul dejun:
Alterneaza urmatoarele meniuri:
-100 g de iaurt simplu amestecat cu pulpa de fructe proaspete si 200g de biscuiti dietetici.
-un pahar cu suc de portocale facut la storcator, o felie de paine din faina integrala unsa cu miere si o cafea.
Pranz:
-Poti prepara o salata de rosii cu branza rasa si cateva felii de paine integrala. Adauga si cateva felii de pomelo sau o portocala.
-o alta varianta este o gustare din orez cu bob lung si dovlecei preparati in tigaie, fara ulei. Inainte de masa fa-ti o salata din 300 g de fructe sau o limonada dupa masa.
Cina:
-Pentru masa de seara, pregateste piept de pui la tigaie (intr-o lingura de ulei), adauga morcovi taiati cubulete si paine integrala.
-poti opta si pentru 200g de peste fript sau la cuptor si salata orientala. Dupa masa mananca un grapefruit.

Citeste si:  Feminitatea
Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.