Dieta trisorului

Dieta trisorului este o dieta creata de Dr. Paul Rivas, un specialist in obezitate care a ajutat peste 15 000 de oameni sa slabeasca. El pretinde ca acest program se adreseaza factorilor principali care sunt importanti intr-o dieta de succes: pastrarea metabolismului intr-o stare buna de functionare si evitarea acelei stari de plictiseala a dietei.
Rivas spune ca nu conteaza daca trisezi in aceasta dieta sau nu, dar conteaza cat de des o faci.
Aceasta dieta implica o dieta saraca in calorii cu un nivel ridicat de activitate fizica in timpul saptamanii. Aceasta dieta le ofera posibilitatea persoanelor care tin aceasta dieta sa aibe weekend-urile libere, astfel incat sa consume gustari si dulciuri.
In timpul acestei saptamani persoanele respective trebuie sa consume trei mese mici pe zi si doua gustari, care au efectul sporirii metabolismului. Rivas recomanda ca persoanele care vor sa slabeasca sa adere la un stil mediteranean de alimentatie si monitorizarea portiilor de mancare cu atentie.
Rivas spune ca marirea consumului caloric in timpul weekend-urilor ajuta la fortarea metabolismului sa actioneze mai repede. Organismul nu intra in modul de infometare, care asigura ca slabirea continua chiar si atunci cand tii dieta foarte mult timp.
Esential pentru succesul acestui plan este conceptul „trisatului controlat” acolo unde se pot consuma dulciuri, dar intr-o cantitate mica.
Acest lucru le permite persoanelor care doresc sa slabeasca sa se bucure de alimentele care le plac fara sa mai simta acel sentiment de vinovatie,fiindu-le astfel mai usor sa ramana la acest program timp de mai mult timp.
Multe suplimente sunt recomandate, totusi, Rivas este de parere ca nu sunt esentiale pentru a experimenta succesul acestui program.
Pentru a profita de toate avantajele acestei diete se recomanda sa fim cat mai activi cu putinta din punct de vedere fizic. Rivas recomanda activitatile precum mersul pe jos, gradinaritul, mersul cu bicicleta, urcatul si coboratul scarilor.

Citeste si:  Gimnastica in doi

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.