Cum sa realizezi un machiaj care iti mareste ochii

Big eyes make up

Toate femeile isi doresc sa se fi nascut cu ochi mari si gene lungi, insa nu toate au acest noroc.  Machiajul vine insa sa le ajute, oferindu-le cateva trucuri pentru a da senzatia de ochi mai mari.
In primul rand, dermatograful folosit in interiorul pleoapei inferioare este o greseala des intalnita. Pentru a realiza un machiaj corect, dermatograful este folosit doar pe pleoapa superioara, si intotdeauna de la mijloc spre partea exterioara. De la jumatatea pleoapei superioare spre coltul interior, este indicat sa foloseasca un fard in nuante de moron inchis sau deschis, in functie de culoarea ochilor si de cea a machiajului ales.
Sub pleoapa inferioara trebuie sa ai mereu o linie discreta si estompata de fard, pentru ca ajuta impresia de contur larg al ochilor.

Citeste si:  Dieta impotriva ridurilor

O importanta deosebita trebuie data si sprancenelor, care trebuie conturate perfect si aplicat un fard in nuante deschise sub ele. Se poate opta pentru alb, roz pal sau argintiu, pentru ocaziile speciale. Trucul acesta iti va lumina privirea si va crea acel contrast seducator intre linia inchisa a dermatografului si sprancenelor, si transparenta de deasupra pleoapei.
Nu in ultimul rand, trebuie tinut seama de gene. Daca pe zi este indicat sa folosesti o mascara pentru gene alungite, seara ai ocazia sa incerci genele false. Toate aceste trucuri simple te vor ajuta sa dai impresia unor ochi mai mari si seducatori.

Citeste si:  Cadouri, cadouri si iar cadouri!

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.