Idei pentru un machiaj perfect

Please select a featured image for your post

Ne-am obisnuit atat de mult cu machiajul incat ne simtim incomplete fara el. Cele mai multe femei isi dedica in jur de 30 de minute in fiecare dimineata pentru a-si aplica machiajul pe care il considera perfect si fara care nu pot iesi din casa. Dar ce inseamna de fapt machiajul perfect? Idealul de machiaj difera de la persoana la persoana insa in linii mari exista cateva reguli pe care trebuie sa le respectam, mai ales daca nu avem prea mult timp pentru a-l dedica machiajului. Camufleaza defectele tenului. Imperfectiunile tenului, fie ca sunt permanente, cum sunt ridurile fie ca sunt neprevazute, cum este un cos aparut peste noapte, iti pot rapi toate atentia, astfel ca nu te mai poti concentra la nimic toata ziua. Daca cel mai mare defecr at tenului tau este faptul ca este uleios si straluceste mult prea tare, aplica un fond de ten sau o pudra minerala care sa uniformizeze culoarea tenului si sa ii estompeze luciul, lasandu-i numai o stralucire naturala. Daca de exemplu consideri ca cel mai mare defect al tenului tau este ca esti prea palida, aplica rapid un blush. Daca petele, cosurile sau cearcanele sunt problema, ataca-le cu un baton corector compact, pe care sa il fixezi cu putina pudra minerala.
Citeste si:  Suplimente nutritive
Scoate in evidenta trasaturile frumoase. Deja ai pierdut 2-3 minute cu ascunderea defectuli principal, asa ca acum trebuie sa te concentrezi sa scoti in evidenta trasaturile tale cele mai frumoase. E momentul sa alegi intre buze si ochi. Daca ai buzele frumos conturate si consideri ca ele ar trebui scoase in evidenta, aplica un strat de pudra, apoi tamponeaza excesul cu un servetel, aplica apoi un ruj rezistent, fixeaza-l din nou cu putina pudra si da stralucire zambetului cu un luciu. Cand pui accentul pe buze, uita de machiajul excesiv al ochilor si foloseste cel mult o mascara cat mai naturala. Daca dimpotriva, consideri ca ochii sunt punctul au forte, scoate-i in evidenta printr-un machiaj adecvat. Cand timpul estte limitat, opteaza pur si simplu pentru un tus colorat, care sa scoate in evidenta culoarea ochilor. Foloseste auriu pentru ochii albastri, violet pentru verzi, albastru sau turcoaz pentru ochii maro si negri. Daca ai timp si pentru fardarea, conturarea si rimelarea ochilor, foloseste un simplu balsam pentru buze, care sa le hidtrateze mai degraba decat sa le coloreze. In plus, balsamul il poti aplica si in masina, in drum spre birou, asa ca economisesti timp.
Ultimele detalii. Daca mai poti dedica maxim 2 minute machiajului inainte de a iesi din casa, afla ca sunt suficiente pentru a pune la punct ultimele detali: piaptana-ti sprancenele pentru ca acestea au puterea de a-ti strica intreg look-ul daca sunt ravasite. Cel mai important lucru pentru un machiaj perfect este sa iti recunosti defectele si nu fii timida, toate le avem, trebuie numai sa devenim consiteinte de ele. O data ce ai acoperit aceste defecte si ai scos in evidenta calitatile tale, nimeni nu va mai observa restul. La fel de important este aspectul general al tenului.
Citeste si:  Piele curata si stralucitoare
Daca tenul are o culoare uniforma si produsele sunt bine alese in functie de nunata tenului, esti gata de drum chiar si fara machiajul ochilor sau al buzelor. Can graba e foarte mare, alege sa folosesti produse care se aplica foarte usor, cum ar fi blush-ul crema, pe care il aplici cu degetele, mascara in varianta mini, care are pensula mai mica si este mai usor de manuit, batonul corector cremos, pe care il ntinzi mai usor cu degetele, balsamul de buze in cutiuta., pe care il aplici cu varful degetului aratator etc

Citeste si:  Machiaj glamorous (video)
Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.