Adio, pistrui!

Ai fost la mare si soarele a fost prea puternic? Pistruii sunt acum mult mai multi si foarte vizibili? Te deranjeaza? Pierzi ore in sir in fata oglinzii dimineata ca sa-i acoperi?

Uita de metodele traditionale cu efect de scurta durata. Acum poti scapa definitiv de pistrui printr-un simplu tratament de fotoregenerare.

Citeste si:  Must have estival: plaja, soare, par frumos si sanatos

Tehnologia Yperion foloseste lumina cu spectrum ce are efecte fantastice asupra pielii, dand maxima energie celulelor si imbunatatind in acelasi timp sanatatea si calitatatea tenului. Cercetatorii francezi au pus aceasta lumina filtrata intr-un aparat numit L900 pentru fotoregenerare.

Tipul spectrumului folosit pentru aceasta lumina are ca tinta acumularile de melanina din acest tip de pigmentare. Rezultatele sunt exceptionale si vizibile inca de la prima sedinta. Aceste „bile” de culoare inchisa se sparg si ies la suprafata in decurs de cateva zile, in cele din urma descuamandu-se, iar rezultatul final fiind indepartarea definitiva a pistruilor.

Fotoregenerarea este o terapie ce imbunatateste considerabil aspectul si prospetimea pielii, fiind binevenita si pentru un ten fara probleme, cu rol de revitalizare sau reimprospatare, de exemplu inaintea unui eveniment important.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.