Dormitor tropical

Dormitoarele cu o anumita tema sunt amuzante pentru copii. Un dormitor cu o anumita tema nu exprima un stil, ci este decorat dupa o anumita ” reteta”. Si nu despre asta este vorba in design-ul interior. Poti sa creezi un sentiment de liniste creand o mica insula fara sa iti incarci prea mult dormitorul.
Daca vrei cu adevarat o camera care sa aibe o anumita tena, atunci fa-o. Este camera ta si poti sa o decorezi asa cum iti doresti. Dar dormitoarele cu tema tind sa se invecheasca rapid. Mergi pentru echilibrarea unei teme si a stilului tau personal, si vei crea cu siguranta un dormitor cu o abordare mai personala.
Daca esti insa in cautarea unui design pentru un dormitor tropical, trebuie sa iti spunem ca in Insulele Caraibe dormitoarele nu sunt facute in teme tropicale. Ele au nuante subtile care se adapteaza camera cu traiul pe insula.

Citeste si:  Florile de gradina ale bunicii

Mobila

Un pat intr-un dormitor caraibian este de obicei din mahon. Pinul nu se potriveste cu Insulele Caraibe sau cu tropicele.
Paturile sunt de obicei ridicate de la pamant pentru a permite aerului proaspat al insulei sa circule prin camera.

Podeaua

Motivele cu scoici si pin sunt cele mai folosite, dar sunt foarte subtile. Mobila masiva nu este folosita, pentru a se permite brizei sa circule rapid.
Culorile acestui stil sunt de obicei mai usoare, mai deschise, culori aprinse. Acest lucru se intampla in Insulele Caraibe, pentru ca in Insulele Bali culorile sunt mai aprinse, mai bogate.
Asa ca daca cauti un dormitor cu o anumita tema tropicala, incorporeaza anumite aspecte din cele prezentate mai sus in decorul tau.

Citeste si:  Supa de ceapa si sarmalute de oaie in foi de vita

Trebuie sa tii totusi cont de faptul ca aceste design-uri, aceste teme, daca vrei sa le numim asa, se potrivesc mai bine cu anotimpul verii, si nu cu anotimpul iernii. Prin urmare, daca iti doresti un astfel de decor in casa, te sfatuim sa optezi pentru el in anotimpul cald. Acesta se poate incadra chiar si primavara si toamna, insa cu siguranta nu se va potrivi cu anotimpul rece al iernii geroase.

Citeste si:  Supa de vita cu pirosti si tochitura cu ou si mamaliga

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.