Decorarea holurilor si coridoarelor

O casa de vis este probabil dorinta fiecareia dintre noi, si majoritatea decidem ca acest lucru este posibil doar daca ne decoram casa in functie de gusturile noastre, cu ajutorul unui arhitect. Dar este aceasta singura solutie posibila? Si este posibil intotdeauna sa construiesti o casa? De multe ori, avem fie o casa inchiriata sau o casa construita de altcineva fara sa se potriveasca gusurilor tale.
Acest articol este dedicat decorarii spatiilor mici, holurilor si coridoarelor.
Decorarea holurilor si coridoarelor este o problema mai mai sau mai putin intalnita la fiecare casa. Pasajul lung si gol pare intotdeauna ca ne da un sentiment de plictiseala. Dar, noi credem exact contrariul. Holurile sunt un spatiu foarte folositor in casa ta. Deci haide sa vedem cum putem transforma aceste cordoare in ceva mai atractiv si mai distractiv.
Primul lucru pe care o persoana trebuie sa si-l aminteasca atunci cand incearca sa schimbe infatisarea unui coridor este acela ca este singurul loc din casa care este viu si activ. Oamenii se plimba mereu de colo colo pe coridoare. Deci da-le coridoarelor tale un aspect frumos. Poti sa pui tablouri, fotografii cu familia ca decoratiuni de perete. Adauga lampi la distante mici pentru a da un aer soft si dramatic coridoarelor.
Daca consideri ca aceste sfaturi nu sunt in concordanta cu ceea ce tu iti doresti, incearca sa adaugi ceva artefacte si aranjamente florale pentru a veni in completarea luminii sof galbene. Daca holul tau este suficient de lat, poti chiar sa adaugi un raft de carti. Pentru a completa look-ul, pune ceva draperii grele la capatul coridorului. In acest mod ii vei da profunzime decorarii.

Citeste si:  Cele mai bune plante de apartament

Scarile

Scarile sunt intotdeauna o problema. In majoritatea momentelor, spatiul de sub scari sunt transformate intr-o zona de depozitare, dand o infatisare ponosita decorului. Daca iti doresti cu adevarat un spatiu de depozitare, construieste o mica debara cu usi culisante pentru a-ti depozita pantofii si tot ceea ce mai doresti tu. In acest fel, ii vei da spatiului tau un look mai ordonat.

Citeste si:  Despre laptele UHT

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.