Decorarea camerei unui student

Cauti sfaturi despre cum sa decorezi camera unui student? Iata cateva modalitati ieftine in care poti sa decorezi un dormitor pentru un student.
Un student este un tanar care se duce la cursuri, iese in oras, in cluburi, la distractii, mai si invata noaptea tarziu pentru examene…Prin urmare, este normal ca acesta sa isi doreasca un loc placut in care sa se poata relaxa la sfarsitul unei zile incrcate.
Bugetul unui student este de obicei limitat, ca sa nu spunem chiar redus. Cu totii am trecut prin anii studentiei, frumosi de altfel, in care nu ne permiteam chiar orice pentru ca nu aveam un venit permanent si constant. Iata deci cateva sfaturi pentru decorarea dormitorului unui student.
Majoritatea studentilor care stau de exemplu la camin, sunt de acord cu faptul ca dormitorul lor nu arata foarte bine sau asa cum si-ar dori ei.
Pentru camera studentilor, totul are legatura cu spatiul de depozitare. Atunci cand decorezi un spatiu mic, locul de depozitare este esential pentru ca te va ajuta sa organizezi dormitorul. Achizitioneaza cateva cutii din plastic pentru ca sunt mai ieftine. Aceste cutii te vor ajuta sa te organizezi mai bine si sa ai o camera functionala. Ele pot fi depuse deasupra unui sifonier. De asemenea, alege un pat cu picioare, pentru a le putea ascunde si sub pat. In acest fel, camera ta va fi mai libera si mai aerisita in acelasi timp. O camera incarcata nu este deloc placuta.
Alege obiecte multi-functionale. Alege o mobila care are intrebuintari multiple, dar care se poate pozitiona de asemenea intr-o zona mica. Cumpa un birou functional care are si spatiu de depozitare. Mobila dormitorului nu trebuie sa fie neaparat scumpa, intrucat poti sa o infrumusetezi.
Iata deci, ca si camera unui student poate sa fie frumoasa cu foarte putini bani. Importanta e pana la urma curatenia si ordinea. O camera libera, aerisita, este o camera in care te poti relaxa si te poti simti bine dupa o zi obosita petrecuta la facultate sau in oras cu prietenii.

Citeste si:  Stilul favorit de decorare

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.