Decorarea baii

Baia a depasit de mult stadiul acela de loc ferit de lume si ascuns. Baia a devenit o continuitate a casei in care locuim. Totul trebuie sa fie in deplina armonie, inclusiv cu baia.
Designerii au intocmit deja pentru acest sezon tendintele anului. Am reusit sa furam de la ei cateva idei si sa vi le expunem aici. Vom vorbi strict despre decorarea unei sali de baie, despre ceea ce se poarta, despre ceea ce nu se mai poarta, intr-un cuvant, vom discuta despre trendurile actuale care ar trebui sa se regaseasca in baile noastre.
In primul rand, trebuie sa existe o armonie deplina intre oglinda, lavoar si blat. Totul depinde de gustari…daca ne dorim ceva mai mult sau mai putin sofisticat, insa trebuie sa ne punem simtul estetic in miscare.
O alta idee pe care designerii ne-o propun este aceea a picturii murale. Asta, bineinteles, in cazul in care bugetul si spatiul ti-o permite. Nu iti face griji. Culorile rezista la apa si la aburi.
Mozaicul este un alt element cheie al acestui sezon. Indiferent din materialul din care este confectionat, acesta aduce un farmec aparte baii, creand un decor cu totul si cu totul deosebit.
In ceea ce priveste culorile, ele pot fi diferite, si anume: ros, portocaliu, galben, turcoaz, albastru de mare, verde lime, violet lavanda. Totul tine de gusturi, designerii de interior punandu-ne la dispozitie o gama variata de culori si tonuri. Depinde de noi pentru ce anume optam atunci cand decidem sa ne infrumusetam si sa ne modernizam baia, aducand-o la cerintele „modei” actuale.

Citeste si:  Stilul fusion ia ce-i place lui din toate stilurile

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.