Decorare curte interioara

Atunci cand luam in considerare ideile de decorare a curtii interioare, gandeste-te la ea ca la o camera outdoor. Este un spatiu tranzitional unde te poti bucura de natura in timp ce ai acces la confortul din interiorul casei.
Atunci cand ne gandim la curtile interioare, gandim curtile ca o sufragerie. Gradinile sunt spatii semi-private ale proprietatii, pavate cu pietre naturale, si inconjurate de flori minunate si verdeata.
Probabil ca ai o viziune total diferita a curtii interioare, dar oricare ar fi viziunea, este cel mai probabil un spatiu privat outdoor, unde te poti relaxa intr-o zi superba si sa iti acorzi timp sa apreciezi viata si natura.
Atunci cand planuiesti decorarea curtii interioare, primul lucru pe care il faci este sa analizezi ce ai acum, sa te gandesti la ceea ce vrei, si sa decizi cum vrei sa ajungi acolo de aici. Acorda-ti timp sa te gandesti la intrebari si sa la activitatile din timpul liber. Odata ce ai facut asta, vei avea o idee asupra nevoilor tale. Apoi intoarce-te aici si citeste mai departe.
Intimitatea este una dintre cele mai dorite elemente care ar trebui sa fie incorporate in decorarea curtii interioare. Daca nu ai ” granite” , margini sau garduri in jurul spatiului tau, iata cateva idei pe care sa le iei in considerare sau sa le adaptezi pentru imprejurimile tale:
– Uita-te pentru garduri de metal antic . Daca poti gasi, acestea sunt cele mai interesante. Pentru a obtine intimitatea de care ai nevoie, planteaza copaci pe langa garduri.
– Daca nu vrei sa te blochezi in totalitate de vecini, planteaza plante de inaltimi medii.
– Daca ai un gard care te face sa te simti claustrofoba sau consideri ca iti blocheaza privelistea, nu exista nici o regula care spune ca nu poti sa faci o gaura in gard. O taietura strategica care acorda o priveliste minunata.
– Zona de relaxare poate fi separata cu bambus decorativ.
– Un mod exceptional de a separa zonele din curte este acela cu folosirea plantelor. Exista sute de varietati de plante care arata minunat, sunt usor de ingrijit, pot fi miscare si adauga frumusete zonei tale.

Citeste si:  Foloseste spatiul liber din casa ta

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.