fbpx

Cum sa-ti aranjezi un dormitor romantic

Sa-ti creezi un dormitor luxos este foarte usor daca folosesti mobila ultraromantica si un decor cosy.

Secretul unui dormitor sexy incepe cu un pat „ucigator”. Acesta trebuie sa fie onfortabil, functional, cu picioare inalte, si tablii brodate, realizate din fier forjat.
Paturile din dormitorul romantic sunt „imbracate” cu garnituri de pat elegante, realizate din materiale naturale.
Noptierele, folosite atat pentru functionalitatea lor, dar si pentru design-ul deosebit pe care il ofera incaperii; sunt realizate din lemn masiv sau MDF furniruit; avand finisaje antice.
Sifonierul, este in general inalt, cu usi mari, brodate si finisaje antice.
Compartimentarea sifonierului trebuie sa fie foarte bine realizata , in functie de necesitatile de depozitare ale beneficiarilor.
Dormitorul romantic este foarte accesorizat. Sunt utiliazate foarte mult tesaturile luxoase, cu texturi moi; pernele si pilotele mari, groase; perdelele vaporoase. Tesaturile sunt realizate in general din materiale naturale, precum bumbacul egiptean.
Iluminatul decorativ, local este utilizat foarte mult in dormitorul romantic. Veiozele si lampadarele decorative, cu abajur realizat din material textil se potrivesc foarte bine in dormitorul romantic.
Obiectele decorative, precum vasele decorative, suporturile pentru lumanari si lumanarile decorative sunt o prezenta nelipsita in dormitorul romantic.

Citeste si:  Gustari pentru copilasii intre 1-3 ani
Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.