Casa pentagonala

Un arhitect cunoscut a creat o noua revolutie in materie de design si arhitectura, creand un nou tip de casa. Aceasta casa poarta denumirea de Casa Pentagonala, intrucat are forma unui … pentagon.
Casa Pentagonala vine sa ne defineasca perceptia de simetrii rezidentiale. Acest proiect original care apartine lui Kazuya Morita a fost creat special pentru un cuplu tanar si este localizat langa Nagoya, Japonia. Exteriorul sau a fost creat sa se armonizeze cu cel al cladirilor din imprejurimi si are o infatisare contemporana. Pentru a se respecta si a se armoniza cu mediul inconjurator din cartier, a fost creat un acoperis ascutit, la fel cum au si celelalte case din imprejurimi. Aceasta geometrie caracteristica pentagonala a planului a fost creata pentru a dispune de spatiu maxim sau pentru deschidere suficienta in jurul sau. Cinci pereti principali structurali erau stabiliti in radial, si face posibil sa se ia in spatii dina fara ca extensie a spatiilor exterioare. In centrul arhitecturii, peretii radiali au fost taiati in forma dom, pentru a face spatiu mesei din sufragerie. In afara de faptul ca transmite aceasta geometrie caracteristica ( care este ca un fel de tehnologie) planului acestei arhitecturi, am incercat sa folosim cel mai comun sistem de lemn la fel ca in majoritatea caselor japoneze, care sunt construite in zilele noastre. Peretii erau finisati cu un colt rotund in traditionalul stil japonez. Interiorul arata incredibil cu foarte multe sisteme de iluminat in fiecare camera a casei. Singurul lucru care lipseste in aceasta casa este, dupa cum se pare, intimitatea, dar aceasta nu este chiar o adevarata problema pentru cupluri.
Se poate spune ca aceasta casa este un adevarat tribut al originalitatii in arhitectura. O arhitectura, un design unic si extrem de deosebit, special creat pentru cupluri moderne, excentrice si non-conformiste.
In concluzie, forma casei nu trebuie sa se incadreze in limitele standard, daca voi va doriti altceva. Totul este posibil si realizabil.

Citeste si:  Cum sa faci o cutie inramata pentru perete

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.