fbpx

Sa intelegem comportamentul sexual al barbatilor

De cate ori, nu se intreaba femeile cand barbatul o ia pe cai „gresite” – Oare ce a fost in capul lui? Ei bine,  se parte ca comportamentul sexual al barbatului, nu este doar „sex”, ci are la baza un procedeu mult mai complex, chiar mai complex decat al femeii. In majoritatea cazurilor, sexul ascunde aspecte de natura psihologica. Sa nu uitam ca sexul la originea lui „defineste” caracteristicile unui mascul si nu numai la oameni ci si la celelalte convietuitoare, ii arata puterea, frumusetea, etc.

Citeste si:  Ce te face fericita intr-o relatie

Manifestarea sexualitatii apare la unii barbati ca o modalitate de a-si exprima sentimentele reprimate sau pentru a le atenua pe cele incontrolabile. Uneori cauta sa retraiasca sau sa domine traume mai vechi, adanc inradacinate in fanteziile lor. Multi dintre ei, incearca prin sex sa isi satisfaca  nevoile neimplinite de putere, acceptare, apreciere de sine, alinare si afectiune si desi e greu de crezut, tuturor le lipseste dragostea, iar unora desi o au,  le este greu sa o recunoasca.

Citeste si:  Mituri contraceptive

Daca la un moment dat veti auzi ceva de genul ” Iubitul meu nu ma va insela niciodata, pentru ca este foarte indragostit de mine ” , sa stiti ca lucrurile nu stau chiar asa… Desi aparent, barbatii vor doar sex si atat, la baza comportomentului lor sta dragostea, stima de sine scazuta, dorinta de putere, competivitatea, etc.

Citeste si:  Cum sa ai parte de fericire

Am sa va spun povestea lui D. o vedeta in plina accesiune care are o iubita manechin, pe care desi crede ca o iubeste o insala.

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.