Alte probleme ale orgasmului masculin

Please select a featured image for your post

Asa cum spuneam in prima parte a acestui articol, orgasmul masculin nu este atat de usor de atins cum credeam noi initial si nu, barbatii nu sunt dispusi sa ajunga la orgasm de fiecare data cand fac sex. Motivele sunt nenumarate, insa tu poti face cate ceva sa indrepti lucrurile atunci cand situatia devine deja frustranta pentru tine. Stresul nu se refera doar la stresul cotidian legat de munca la birou sau alte probleme apasatoare despre care am scris in prima parte, ci implica si stresul de situatie. Nu stii despre ce vorbesc? Ei bine, daca de exemplu faceti sex intr-un loc in care riscati sa fiti prinsi, poate fi un factor stresor pentru partenrul tau, care nu va mai putea avea orgasm fiind stresat ca cineva poate intra peste voi in orice moment. Sexul de genu acesta este o sursa de adrenalina pentru unii barabti, care asa simt ca se bucura din plin de sexualitate si o sursa de frustre pentru altii. Asa ca, intreaba-l dinainte daca ii place sexul in locuri riscante si nu il pune in fata fatului implinit. Se poate ca pe moment sa nu te refuze, fiind dus de val, dar orgasmul se poate sa nu apara in conditiile date. Asa ca, daca iubitul tau prefa intimitatea, fa tot ce poti ca sa i-o asiguri: trimite-ti fratele mai mic la film, incuie bine usa de la camera, lasa cheia in usa, inchide telefoanele mobile. Atunci cand sunteti doar voi doi, totul va merge perfect!
Alege pozitia sexuala perfecta! Pentru a ajunge la orgasm, ambii parteneri au nevoie de stimulare, asta stim cu totii. Asa ca, daca iubitul tau nu ajunge la orgasm desi tu poate ai depasit faza asta de ceva vreme, e cazul sa schimbati pozitia si sa il intrebi cum isi doreste sa faceti dragoste. Unele pozitii, cum ar fi cea in care tu stai deaspura, se poate sa nu il stimuleze destul si deci sa nu poata avea orgasm in aceasta pozitie. Asa ca alegeti o pozitie comoda pentru el si care sa ii permita o penetrare mai adanca si mai ales liberatate de miscare in ritmul lui. Cand orgasmul intarzie sa apara, nu e momentul sa faceti acrobatii si folositi metoda pe care ati mai folosit-o cu succes in trecut.
Citeste si:  Totul despre masturbare
Nu il forta! Chiar daca tie ti se pare ca a trecut o vesnicie de cand faceti sex si consideri dupa normele personale ca trebuia ca si el sa fi avut orgasm de ceva vreme, nu mai gandi egoist! Fiecare om are ritmul lui propriu si personal si indiferent cat de mult va iubiti si chiar daca de multe ori ati avut orgasm simultan, situatia e de fiecare data altfel. Asa ca, da-i timp: poate el se bucura realmente de actul sexual, savureaza fiecare secunda si efectiv isi prelungeste singur „agonia”. Daca ti se pare ca totusi exagereaza, ofera-te sa il ajuti sa ajunga la orgasm si urmareste-i reactia. Daca e vorba de o intarziere voita, nu iti va accepta ajutorul.
Citeste si:  Cand e momentul sa pui punct casniciei
Nu ignora si cauzele medicale! In mod normal, barbatii tineri nu ar trebui sa se confrunte frecvent cu astfel de probleme, asa ca se poate ca nu doar stresul si oboseala sa fie cauza, ci sa fie vorba si de ceva mai complex. In acest caz, propune-i sa mergeti impreuna la un consult, sustine-l si nu il compatimi! Nu este un handicap si nici o boala, ca sa ii plingi de mila, ci o disfunctie sexuala pe care o puteti remedia in doi.

Citeste si:  Salveaza-ti casnicia

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.