Nevoia de atentie si afectiune a barbatului si problemele extraconjugale

Cum ajung unii barbati sa insele in mod constant? Ce ii face pe acestia ca mereu sa o caute pe Ileana Cosanzeana? Ei bine, dragi mame de baieti trebuie sa stiti ca s-ar putea sa aveti o vina in acest lucru.

Experientele din copilarie si mai ales relatiile pe care le avem cu parintii nostri, vream sau nu sa recunoastem, ne afecteaza viata noastra de adult. Lipsa de atentie a mamei din timpul copilariei care e prea ocupata sa faca curat sau prea ocupata de ea, incat sa nu aiba timp pentru copilul ei,   va face ca baiatul ajuns barbat sa aiba relatii extraconjugale. Cum se explica acest lucru? Simplu. Baiatul tau, copil fiind a cautat mereu atentia ta numai ca nu a avut parte de ea. Va cauta mereu sa aiba atentia TA de la partenerele sale dar, cum niciuna nu ii va putea suplini nevoia lui primara de dragoste de mama, el va cauta an la randul dragostea TA pe care nu o va gasi niciodata intr-o alta femeie, pentru ca acest lucru este imposibil.

Citeste si:  De ce inseala barbatii mai mult vara

Radu este psihanalist si prin prisma profesiei sale acesta putea domina si controla multe paciente, ajungand sa aiba realatii sexuale cu acestea. Acesta fiind doar una dintre modalitatile sale de exprimare a caracterului sau misogin.  Totul a culmnat cand Anda, sotia sa a gasit o dovada clara a faptului ca o insela. Sotul ei, cumparase o lenjerie scumpa, care nu era pentru ea.  Pentru ea, atunci cand a aflat, intreaga lume s-a clatinat.

Citeste si:  A spune: Te iubesc

„Era atat de gelos pe tot ce faceam, mereu imi reprosa ca eu il insel…Ca nu stiu ce coleg se uita cumva la mine, ca sigur il insel. Apoi am descoperit ca EL era cel care avea o adventura si asta a fost totul. Mi-am facut bagajele si am plecat.”

Citeste si:  Dezavantajele relatiei la distanta

Gelozia si comportamentului lui Radu sunt tipice. Multi misogini care sunt implicati in relati extraconjugale cred ca si partenerele lor fac la fel. Cu cat ei se simt mai vinovati, cu atat mai dornici sunt sa arunce totul asupra partenerei lor. Astfel, femeia devine cea „REA” si probabil intr-un fel isi explica faptele sale.

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.