fbpx

Care este rolul unei femei si al unui barbat pentru a forma un cuplu ideal?

Cu siguranta, feministele imi vor sari in cap si sincer, daca eu citeam acest articol pe la 30 de ani si eu as fi facut la fel. Pentru ca lumea din ziua de astazi, vrea sa ne schimbam dar, uitam rolurile noastre „biologice”.

Si pentru ca uitam aceste roluri biologice si suntem indreptati catre alte cai, se intampla ca la 40, 50 de ani sa intalnesti femei singure de cariera dar, care se intreaba de ce nu sunt fericite sau barbati de afaceri, bogati care nu isi gasesc locul si cautand sex in diverse locuri….doar pentru a se simti impliniti.

Citeste si:  Pot sa visez la un adapost pentru sobolanii fara stapan?

Mai exista si varinata cuplului modern care nu simt nicio placere de la relatia lor. In loc sa se bucure de viata, oamenii se cearta  de ce unul trebuie sa castige mai multi bani. „Unde-i dreptatea?!”, se intreaba barbatii. „Bărbatii adevarati au disparut de foarte mult timp”,  spun reprezentantele sexului frumos.

Citeste si:  Copiii astia!

Care este rolul unei femei si al unui barbat pentru a forma un cuplu ideal?

Psihologul Oleg Sileavskii  povestea „le propun oamenilor sa isi imagineze un simplu model biologic. De exemplu: exista o casa la marginea padurii, in ea locuieste un barbat, o femeie si cinci copii. Care sunt rolurile fiecaruia?  Cine si ce trebuie sa faca?

Astazi, lucrurile desi femeile ar putea crede ca au castigat batalia, de fapt efectele acestor modificari biologice sunt crearea unui haos. Barbatii isi uita rolul si functiile, femeile le pierd pe ale lor. Barbatii nu mai sunt in stare sa fie barbati, iar femeile uita rolul lor biologic, pe care nu avem cum sa il negam, acela de a procrea si de a creste copii frumosi, sanatosi si echilibrati.

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.