fbpx

Calitatile pe care trebuie sa le aiba un barbat pentru a fi un bun sot

Da, uneori ne indragostim si stim ca este alesul  dar, daca ar fi sa gandim logic ce trasaturi ar trebui sa aiba partenerul nostru pentru a fi considerat  partenerul ideal, barbatul alaturi de care ar trebui sa imbatranim?

Se pare ca sunt cateva caracteristici care trebuie sa se gaseasca in caracterul unui barbat, pentru a avea o casatorie si o familie frumoasa. Poate nu o sa gasiti la partenerul vostru toate aceste trasaturi dar, cu cat ele sunt mai multe cu atat creste sansa ca sa aveti o familie frumoasa in viitor si pe termen lung.

Citeste si:  Sex toys - mituri si adevaruri

Are un caracter puternic si este o pesoana de incredere

Un barbat adevarat va stii sa ia decizii  si sa si-le sustina atunci cand va fi nevoie. Si nu vorbim aici de incapatanare.  De asemenea, trebuie sa isi asume deciziile si sa nu fuga de responsabilitate dand vina pe altii pentru alegerile facute. In ceea ce priveste relatiile cu celelalte persoane, daca isi respecta cuvantul dat si este o persoana de incredere, atunci are toate sansele sa fie un sot si tata responsabil.

Citeste si:  3 feluri in care-ti poti verifica intuitia

Comunica direct si sincer

Daca un barbat reuseste sa fie sigur pe sine si poate sa comunice cu tine direct si sincer, inclusiv in ceea ce priveste emotiile lui, esti pe drumul cel bun si ai alaturi de tine, un barbat foarte rar.

Te face sa te simti in siguranta

Cred ca genetic, femeile au nevoie sa se simta in siguranta alaturi de partenerul lor si cred ca este valabil si in cazul barbatilor, numai ca acolo siguranta este egala cu increderea. In cazul femeilor e mai complicat, bineinteles :-). Siguranta la femei inseamna incredere,sinceritate si protectie.

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.