fbpx

Voulez-vous…menaje a trois

Foarte mult cupluri din ziua de astazi devin din ce in ce mai curioase si vor sa experimenteze din ce in ce mai mult senzatii tari, noi, necunoscute.
Tu ce parere ai despre menaje a trois? Mai pe romaneste, despre sexul in 3? Pentru unii poate este un subiect tabu, insa acest lucru se pare ca se practica din ce in ce mai des si fara nicio jena sau urma de prejudecata.
Imi este greu sa inteleg acest “curent” sau mai bine zis, aceasta orientare a unora, insa nu trebuie sa judecam pe nimeni si nici sa incercam sa gasim explicatii. Rolul acestui articol este de a atrage atentia asupra riscurilor la care ne supunem cand intretinem relatii sexuale cu mai multi parteneri deodata.
Daca te atrage ideea menaje-ului a trois si esti curioasa sa vezi cum este, nu uita in primul rand sa te gandesti la tine si la motivul pentru care vrei sa faci acest lucru.
Indiferent ca este vorba de persoane de acelasi sex sau de sex opus, nu uita sa te protejezi, cu atat mai mult cand vine vorba de menaje a trois.
Bolile cu transmitere sexuala au devenit cauza numarul 2 in lume, a mortalitatii, dupa cancer. Exista o multime de boli, asimptomatice chiar, pe care le poti contacta chiar si dupa un singur contact sexual neprotejat.
Sifilisul si SIDA sunt cele mai cunoscute, insa o multime de afectiuni si virusi care se instaleaza la nivel genital, iti pot cauza probleme si neplaceri pe care le vei regreta o viata intreaga.
Sexul trebuie sa fie placut si calitativ, nicidecum cantitativ. Faptul ca ai mai multi parteneri nu inseamna ca ai mai multa experienta sau ca esti un as in pat.
Lasa-te condusa de sentimente si de cap, nu doar de hormonii care uneori parca se “urca” la cap si judeca ei in locul nostru.
Dupa cum spuneam, invata sa te protejezi. In cazul unui menaje a trois, prezervativul este cel care te fereste de bolile cu transmitere sexuala. Pilulele contraceptive sunt bune doar in cazul cuplurilor stabile, care nu au mai multi parteneri si care se stiu cu analizele la zi. Este foarte important sa-ti faci analize periodic, pentru ca sanatatea sexuala este la fel de importanta ca si cea generala, de care ne ingrijim zi de zi.

Citeste si:  Cand chiria ne tine impreuna
Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.