Unde pot sa imi gasesc un partener?

Cand esti pe 20 de ani, iti gasesti usor „dragostea”. Ba chiar, as putea spune ca parca o vezi peste tot si de aceea apar tot felul de povesti de amor si dezamagiri ale varstei. Azi o „iubesti” pe Cristina dar, maine apare Alina si parca o „iubesti” mai tare pe ea..sau chiar pe amandoua. 🙂 Dar, odata cu trecerea aniilor lucrurile se schimba. Nu se mai leaga asa de usor relatiile de iubire, prietenie. Deci, unde ar putea sa isi gaseasca cineva de peste 3o de ani un partener.

Citeste si:  Femeile si aventurile

Cunosc atat femei, cat si barbati care au aceasta problema. Sunt singuri, isi doresc un partener dar nu au unde sa il gaseasca. La serviciu, li-se pare „riscant”. Daca nu merge, ce fac? Vor sta toata ziua cu fostul la birou? In club? Nu toata lumea frecventeaza asemenea locuri. La o cafea? Cum ai putea aborda, pe cineva la o cafea? ” Buna! Esti foarte draguta. Esti singura?”:-)) O sa spuneti ca in cercul de prieteni dar, dupa o varsta el devine acelasi si se mai intampla ca toti sa fie ciplati, mai putin tu.

Citeste si:  Sex buddy – ghid de utilizare

Deci, unde as putea sa imi gasesc si eu pe cineva? Mi-ar placea, sa imi impartasiti din experienta voastra. Cu siguranta, va fi un izvor de inspiratie si speranta pentru cei care isi cauta un partener.

sursa foto: Unsplash

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.