Tu, el si amanta

Trebuie sa o cunosit. Poate o sa intelegi ce a gasit la ea. Curiozitatea este perfect indreptatita. Dar ai pus in balanta ce ai avea de castigat si ce riscuri iti asumi daca treci la fapte?
Variantele de joc
1. Tu o insulti, ea iti rade in nas
Dai buzna peste ei si incepi sa tipi. Privirile lor complice te innebunesc. Versi un potop de injurii asupra rivalei tale- singura vinovata. Ea tace sfidator. Iesi cam „sifonata” din scena, dar a „meritat”- le-ai stricat relatia. El se intoarce acasa. Tu nu poti depasi momentul. Ii reprosezi zi de zi. Intr-un final, el pleaca. Definitiv. Poate si voiai, fara sa stii…
2. Tu o iei prin surprindere, ea pica din nori
Calm, elegant, ii spui ca sunteti casatoriti de X ani si esti decisa sa-l pastrezi. Ea e in stare de soc- habar nu avea ca existi. Isi cere scuze, tu te trezesti compatimind-o. Ea rupe relatia. Ai invins. Dar el devine tot mai distant…Merge si asa?
3. Tu zici ca „joci tare”, ea iti da sah mat
El este cel care iti face marturisirea. Tu convoci la o explicatie in trei. Dar incepi sa strigi si sa-i ameninti. Eventual, scoti din poseta un revolver (jucarie). Socat, el isi cere scuze in fata ei pentru penibilul scenei. Nu mai suporti. Pleci. El ramane. Pentru totdeauna.
4. Nu ai nimic de „impartit” cu ea. Cu el vei lamuri lucrurile
Tii la casnicia ta, vei sa o salvezi. Dar calm si matur. Alegi optiunea curajoasa: discutia deschisa cu sotul tau. Asa iti pastrezi demnitatea. In plus, o infidelitate pasagera semnaleaza, uneori, ca ceva „scartaie” in cuplu. Prilej sa aflati ce si sa incercati sa rezolvati problema, ca sa puteti merge mai departe.

Citeste si:  Cum iti exteriorizezi sentimentele

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.