Triunghiul conjugal

Ai o casnicie fericita, insa, intr-o zi apare in viata ta o a treia persoana. Ce e de facut ca sa nu cazi in capcanele unui triunghi conjugal?
Te-ai casatorit din dragoste si iti iubesti sotul. Fireste, nu mai e ca la inceput, dar, desi anii au trecut, va simtiti bine unul in compania celuilalt si nu va puteti concepe viata singuri. Totul se imparte la doi: vise, sperante, bani, timp liber. Si totul e ca in povestile cu zane, pana cand…usa se deschide, iar sotul tau apare in prag cu prietenul lui. Desigur, scenariul se poate modifica dupa caz, iar locul intalnirii cu cel de al doilea barbat poate fi cu totul altul, de exemplu, la serviciu, „acuzatul” fiind colegul nou, care iti tot trage ocheade. Indiferent de situatie, problema este aceeasi: te iubeste sotul, dar si un alt barbat. Cum te descurci?
In prima faza, totul este nevinovat. Pentru orice femeie este de-a dreptul incitant si excitant sa se stie iubita de mai multibarbati. Este o dovada ca mai poate trezi interesul cuiva, ca nu si-a pierdut farmecul. Orice femeie cocheteaza, atunci cand se simte admirata si nu poate fi invinuita pentru asta. Important este sa poti sa faci o demarcatie clara intre gesturi, cuvinte si fapte. Una este sa te simti bine in prezenta cuiva si alta este sa ii declari persoanei in cauza acest lucru. Totul se complica atunci cand simpatia se transforma in prietenie…iar mai apoi…
Cand cel in cauza este prietenul sotului tau, atunci situatia poate deveni dramatica. Este bine sa eviti orice fel de incurajare a sentimentelor acestuia, mai ales daca tii la casnicia ta. Daca simti ca nu poti ramane rece la declaratii, situatia se complica. Poate fi util sa cantaresti foarte bine lucrurile, sa stii exact ce anume vrei de la aceasta relatie. O aventura cu prietenul sotului tau nu e tocmai usor de ascuns. Prin urmare, te afli intr-o situatie riscanta. In cazul in care prietenul sotului iti place mai mult decat sotul tau, trebuie sa lamuresti situatia, oricat de dificila si de dureroasa ar fi ea. Daca insa este vorba doar despre o atractie fizica si nimic mai mult, clarifica-ti acest aspect si ia masuri. Cand te simti atrasa de altcineva este semn ca in casnicia ta exista niste goluri care trebuie umplute. Analizeaza ce anume va lipseste si incearca sa remediezi problema. O discutie sincera cu sotul, urmata de o vacanta in doi, poate fi de un real ajutor.

Citeste si:  Cum tratam gelozia

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.