Terapie sexuala

Terapia sexuala poate fi foarte benefica pentru majoritatea barbatilor atunci cand asigurata de un bun terapeut. Cauzele psihologice pot contribui la probleme de erectie chiar si acolo unde este o cauza clara. Terapia sexuala ajuta de asemenea partenera barbatului sa accepte si sa faca fata problemei. Un pacient care sufera de o astfel de problema, are o cauza psihologica clara si ar trebui sa ceara ajutorul specialistilor inainte de inceperea unui tratament propriu-zis.
In timp ce mersul pe bicicleta este bun pentru inima si pentru picioare, studiile au aratat ca daca barbatii petrec prea mult timp stand pe saua bicicletei este foarte posibil sa ai probleme erectle. Oamenii care merg foarte mult pe bicileta au un risc mai ridicat de a dezvolta disfunctii erectile.
Exista multe feluri in care disfunctia erectila poate fi tratata, incluzand medicamentatii pe cale orala, terapie sexuala, injectii, medicamente intrauretrale, si chiar chirurgie plastica. Fiecare tip de tratament in parte are propriile avantaje si dezavantaje. Partenerul tau trebuie sa discute cu doctorul pentru a determina care este cel mai bun tratament care i se potriveste.

Citeste si:  Fetele de azi pot ajunge oriunde, doar ca au uitat sa mearga

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.