Targul de Valentine’s Day

Din 9 februarie te invităm la Galeria Dalles, să trăieşti din plin atmosfera romantică a Târgulului de Valentine’s Day.
Din 9 februarie te invităm la Galeria Dalles, să trăieşti din plin atmosfera romantică a Târgulului de Valentine’s Day.

Timp de şase zile, Galeria Dalles va fi locul unde îşi dau întâlnire cei care aşteaptă cu nerăbdare să-şi exprime cele mai frumoase gânduri şi emoţii faţă de acea persoană specială din viaţa lor, prin cadouri dintre care mai romantice, inedite sau nonconformiste.

Fiind luna iubirii, bijuteriile stau la loc de cinste în galeria cadourilor întotdeauna primite cu braţele deschise de doamne şi domnişoare. Bijuterile din argint, pietrele semipreţioase, din Thailanda, India, Peru sau Maroc, creaţiile hand made ale artiştilor plastici, măştile veneţiene, parfumurile sau cosmeticele pot reprezenta cadoul perfect pentru această zi.

Citeste si:  Rezolvare probleme mariaj

Pentru ziua inimilor îndrăgostite, dulciurile fine siciliene din pastă de migdale sau cele personalizate din marţipan sau pastiaj, dar şi delicioasa patiserie grecească vor îndulci şi mai mult gustul dragostei, iar dacă sunt savurate alături de un vin sau o şampanie fină, momentele în doi vor fi o amintire de neuitat.

Dacă doriţi să vă surprindeţi partenerul cu un cadou elegant, vă sugerăm să vizitaţi expoziţia cu vânzare de ceasuri de mână sau de perete, produse în Franţa sau Germania. Stilul şi personalitatea lor reprezintă un amestec de poezie şi natural. A purta un astfel de ceas este o puternică emoţie şi o provocare.

Citeste si:  Sexul te scapa de probleme

Nu uitaţi că atmosfera romantică este un element important pentru ca dragostea să prindă aripi. Şi cum s-ar putea crea mai bine cadrul romantic dacă nu prin lectură, muzică sau jocuri de cuplu. Toate le găsiti la târgul de Valentine’s Day de la Galeria Dalles.

Cum un weekend romantic poate însemna o evadare din oraş, participă la tombolă şi poţi câştiga o excursie de vis la Sinaia.

Citeste si:  PDA: Public displays of affection

Pentru a profita de toate acestea şi multe altele, te invităm la târgul de Valentine’s Day de la Galeria Dalles, deschis între 9 şi 14 februarie, între orele 10:00 şi 20:00.

Intrarea este liberă!


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.