fbpx

Surprinde-ti iubitul!

Surprinde-ti iubitul

O relatie ajunge, de la un punct incolo, sa fie pandita de un pericol mare: rutina. Monstrul cafeniu, lipsit de colti, dar nu mai putin infiorator. Daca sunteti foarte tinere, veti da din cap si veti zice ” Mie, niciodata, nu mi se va intampla  asa ceva! Eu voi ramane pururi vesela si zglobie si el va fi la fel de uimit de frumusetea si prospetimea mea!..

Citeste si:  Ghid de buna purtare la sex-shop

Voi juca eu rolul scorpiei si va voi spune ca asa ceva nu exista. Nu va asteptati ca rutina sa apara brusc, sa tranteasca usa de perete si sa spuna sunt aici, dragutilor! Nu, ea se instaleaza insidios, intra ca un abur inecacios incetul cu incetul, prin micile crapaturi, fisurile nesupravegheate in legatura cu care n-ati crede niciodata ca reprezinta un pericol. Un pic de lene azi, o usoara indiferenta maine, sentimentul de delasare s-a instalat. O sa va mire, dar amorul are ceva din agricultura: e ca un ogor pe care ai plantat flori primavara, arata spectaculos vara, tot numai miresme si culori, dar sub petale incep sa se insinueze primele buruieni.

Citeste si:  Sfaturi financiare pentru cupluri

Partenerii unui cuplu sunt ca niste copii. Trebuie sa fie surprinsi ca sa li se mentina viu interesul. Sa fie uimiti, smulsi dintre buruieni si ridicati in soare. Nu-i obisnuiti cu  rutina. Mai aprindeti din cand in cand si niste artificii, mai lasati bulele de sampanie sa se ridice la suprafata. Iata trei moduri simple prin care poti scutura matreata grea a rutinei de pe umerii relatiei voastre.

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.