fbpx

Sunt foarte ocupat..pentru tine

Partener ocupat mereu cu altceva

Ati auzit replica asta de la un barbat sau daca nu ati auzit-o ati simtit-o? Sunt prea ocupat, sa merg cu tine la doctor sau sunt prea ocupat sa merg la spectacolul pe care tu doresti sa il vezi…sau pur si simplu sunt prea ocupat… Ei, inseamna ca nu sunteti alaturi de persoana care trebuie sau ca trebuie sa aveti o discutie serioasa cu partenerul vostru.

Citeste si:  Pentru tineri frumusetea e esentiala

Stiu, unele dintre noi ar spune : „Cam asa sunt toti barbatii….prea ocupati pentru a avea o relatie..prea ocupati pentru a avea grija, prea ocupati pentru a oferi si primi iubire din partea cuiva.”

Ei bine, cele care tot gasesc scuze partenerului „ocupat” trebuie sa stie ca nu toti sunt asa si mai este adevarat ca la inceputul unei relatii, nici unul din acesti barbati nu a lasat impresia ca nu ar avea timp sau chef de o relatie serioasa.

O relatie nu inseamna a te lega de cineva, ci mai degraba a avea respect fata de persoana iubita si de a-ti pasa de cel de langa tine. Bine, bine nu trebuiesc sufocati cu dorintele noastre dar, atunci cand „prea ocupat” devine mottoul zilnic, atunci putem spune ca avem o problema serioasa.

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.