Suflet pereche

Nu ai nevoie de o experienta inexplicabila pentru a stii ca persoana cu care esti este potrivita pentru tine. Ideea recunoasterii sufletului pereche instantaneu este foarte romantica si se poate transforma intr-o poveste frumoasa pe care sa le-o spui nepotilor tai la un moment dat, dar este departe de a se intampla in toate relatiile. Multe cupluri au nevoie de ani de zile pentru a trece de la o prietenie confortabila la o dragoste adanca care sa duca la casatorie.
Majoritatea uniunilor maritale din istoria omenirii nu au inceput cu doi oameni care s-au indragostit nebuneste la prima vedere si apoi s-au casatorit. Chiar si in acest secol, in multe parti ale lumii, casnicia este privita ca un aranjament financiar, stabilit in mod frecvent de parinti, si nu de participantii in sine.
Avand in vedere aceasta realitate, suntem convinsi ca trebuie sa fie altceva in afara de atractia fizica, care face un cuplu sa isi impartaseasca relatia sexuala. Totul are legatura mai mult cu sufletul decat cu trupul.

Citeste si:  Marimea barcii sau miscarea oceanului?

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.