Sotul potrivit pentru o mama singura

In zilele noastre din ce in ce mai multe femei divorteaza pentru a-si reface apoi viata cu altcineva. Cele mai multe dintre ele sunt deja mame. In alegerea noului partener ar trebui sa se tina cont si de copii. Dar cate femei fac acest lucru?

Este foarte greu, chiar si pentru femeile singure fara copii sa isi gaseasca un partener, mai ales daca ai trecut deja de 30 de ani, dar pentru cele care mai sunt si mame. E adevarat ca o mare parte dintre femei nu isi mai doresc o viata de cuplu. Dar sunt destul de numeroase si cele care nu pot concepe viata fara un barbat alaturi. Dar unde il cauti ca sa fii sigura ca nu vei da gres? Iata sugestiile noastre.
Noi modalitati de intalnire
O mama singura are foarte multe prioritati: viata profesionala, fara de care nu poate supravietui, educatia copiilor, mentginerea unor legaturi sociale, diverse activitati. Cand sa te mai gandesti si la viata ta amoroasa. Cu toate astea, acum ai la indemana un mijloc accesibil pentru a-ti gasi un partener pe masura: internetul. Exista nenumarate site-uri care te ajuta sa intri in legatura cu potentiali parteneri, fiind acasa sau la serviciu. Castigi astfel un timp pretios.
Cum sa gasesti o relatie durabila
Un avantaj deloc de neglijat este ca intalnirile pe internet iti permit o buna cunoastere a posibilului partener si o triere necesara. Astfel nu te arunci intr-o relatie nepotrivita. Caci o mama singura nu isi permite esecuri. E preferabil ca atunci cand te angajezi intr-o relatie noua si ii prezinti copilului tau noul partener, sa fie ceva de durata. Pentru asta e nevoie sa cunosti foarte bine partenerul, ceea ce e destul de greu intr-o situatie similara. Evident ca nici aceste situatii nu iti ofera o garantie de suta la suta. Regula de aur in astfel de intalniri este sinceritatea. Este inutil sa ascunzi ca ai un copil ca sa nu il sperii pe celalalt. Trebuie sa inteleaga ca daca vrea sa fie cu tine trebuie sa iti accepte si copiii.
De multe ori gasirea sufletului pereche se rezolva, dar apoi vine partea mai grea. Sa ai grija de felul in care va fi primit de copil…si viceversa. Fara a intra in detalii, e important sa nu pornesti brusc. E mai bine sa adopti o maniera progresiva: mai intai cateva weekend-uri petrecute impreuna, apoi o vacanta inainte de a va muta cu totii. Dar nu exista reguli stricte. Depinde de multi facotri. mai exact, vazand si facand.

Citeste si:  Ce faci daca te inseala

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.