Sfaturi pentru casatoriti

Atunci cand cuplurile sunt casatorite de ceva timp, este foarte posibil sa intervina monotonia. De aceea, trebuie sa ai grija sa eviti acest lucru. Cuplurile casatorite ar trebui sa vorbeasca tot timpul si sa tina romantismul la „suprafata”. Iata cateva „instructiuni”pe care sa le urmezi:
1. Aranjati-va cateva intalniri pe timp de noape. Acest lucru poate sa se intample saptamanal, de doua ori pe saptamana sau lunar, dar planuiti sa aveti o noapte in oras care sa va includa doar pe voi doi. Acest lucru va va permite sa va reconectati unul la celalalt fara intreruperi din exterior.
2. Pastreaza contactul fizic. Nu va limitati numai la sarutat si imbratisat. Surprinde-ti partenerul cu un spectacol de afectiune pe parcursul zilei.
3. Comunicarea este cheia mare la pastrarea romantismului viu. Trimite-i un mesaj sau suna-l numai pentru a-i spune ca te gandesti la el.
4. Aduceti-va aminte de zilele bune. Uitati-va in spate la relatia voastra, si aduceti-va aminte de tot ce era frumos.
5. Surprinde-ti partenerul zi de zi. Il vei face extrem de fericit.
6. Glumele personale si frazele pot de asemenea sa pastreze relatia si iubirea dintre voi vie.
7. Traiti, iubiti si radeti impreuna. Facand aceste trei lucruri impreuna, va va tine conectati si va va ajuta sa aveti o relatie de dragoste de durata si extrem de frumoasa.
Atunci cand vine vorba de o relatie de dragoste de lunga durata, parametrii se schimba oarecum, si de aceea trebuie sa ai o mai mare grija pentru a nu interveni monotonia si plictiseala.

Citeste si:  Va iubiti, dar in pat magia dispare

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.