Sexul de dimineata

Una dintre cele mari diferente dintre sexualitatea barbatilor si cea a femeilor este aceea ca barbatii tind sa iubeasca sexul de dimineata, in timp ce femeile prefera sa pastreze activitatea dormitorului pentru timpul noptii. Acest lucru are probabil mult de-a face cu faptul ca barbatul are intre trei si cinci erectii in timp ce doarme. Oricum ai denumi-o, sa te trezesti dimineata cu o erectie este un motiv bun pentru a initia o actiune timpurie. Din pacate, poate ca fata nu este in starea necesara imediat ce deschide ochii, dar daca este abordata corespunzator, i se va trezi cheful si ei.
Specialistii au descoperit faptul ca oamenii care iti incep ziua cu sex sunt mai sanatosi si mai fericiti pe tot parcursul zilei.
Sexul foloseste fiecare grupa de muschi din corp si este un bun exercitiu pentru inima si plamani.
Sexul de dimineata elibereaza hormoni care te fac sa te simti bine, ceea ce face cuplurile sa se simta bine si sa simta iubire pe tot parcursul zilei. Sexul de dimineata, pe langa faptul ca este minunat, leaga cuplurile mult mai mult. Te face mai frumoasa si mai puternica, de asemenea. Sexul de dimineata iti poate intari sistemul imunitar.

Citeste si:  Sfaturi pentru cupluri

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.