Sex mai bun

Placerea pe care sexul ne-o da este fara indoiala una dintre cele mai importante componente care ne ajuta sa mentinem o relatie de succes. In majoritatea cazurilor, sexul bun vorbeste mai tare decat cuvintele atunci cand vine vorba de dragoste si intimitate intre ambii parteneri.
Ambii parteneri sunt responsabili in mod egali de placerea pe care si-o acorda reciproc. Este foarte usor pentru o femeie sa se gandeasca ca este responsabilitatea barbatului ei sa ii acorde placere sexuala si sa o faca sa aiba orgasm. Din cand in cand, anumite femei au de asemenea ideea ca ele nu ar trebui sa fie prea zalbatice in pat, pentru ca le-ar da partenerilor lor un sentiment de nesiguranta. Acesta este un mit total.
Femeile pot fi fermecatoare dar barbatii iubesc femeile care sunt de asemenea minunate in pat. Barbatii prefera femeile care preia initiativa si sunt increzatoare. Barbatilor le plac femeile care le acorda placere completa si satisfactie la sfarsitul actului sexual.
O femeie ar trebui sa caute moduri noi de a-si excita partenerul.
Un sfat foarte bun pentru un sex mai bun ar fi stimularea la inceput. Sa faci sex doar de dragul de a o face nu iti va aduce placere si entuxiasm. Cea mai importanta parte este sa fii tu pe tot parcursul actului sexual.
Comunicarea, atat verbala, cat si sexuala este un alt aspect important care ajuta la improvizarea vietii amoroase. Spune-i partenerului tau cat de confortabilate simti in bratele lui si multumeste-i pentru experienta sexuala.
Poti de asemenea sa creezi un mediu propice pentru o partida de sex, precum lumanari in camera, camera intunecata, cantece de dragoste soft, etc.
La sfarsitul zilei, comunicarea atat verbala, cat si sexuala este importanta, si va face relatia sa mearga. Traiti momentul in fiecare zi unul pentru celalalt.

Citeste si:  Teatru: Romeo si Julieta

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.