Sex de nota 10

Sexul minunat incepe prin satisfacerea partenerului. Citeste mai departe pentru a descoperi asupra a cum poti sa ai sex minunat de fiecare data si sa iti satisfaci partenerul de fiecare data.
1. Pregatirea corespunzatoare a ta poate sa insemne foarte mult in dormitor. Simplul proces de a gandi poate intari dorintele si poate seta atmosfera pentru o noapte de neuitat. Gandeste-te la fanteziile tale sexuale preferate inainte de evenimentul in sine. Lasa-ti mintea sa iti pregateasca corpul pentru actiune.
2. Cheia catre un sex minunat incepe cu comunicare.Daca exista ceva care iti place cu adevarat sau care te excita, spune-i partenerului tau. Sa astepti si sa speri ca se va intampla, te va conduce cel mai probabil la o dezamagire. Daca il lasi pe partenerul tau sa stie ce te excita iti va aduce satisfactie atat mentala, cat si fizica. Atunci cand acele placeri au fost obtinute, exprima-ti satisfactia.
3. Nevoile si dorintele sexuale variaza de la o persoana la alta. Comunicarea cu partenerul te ajuta sa stii ceea ce functioneaza si ceea ce nu functioneaza.
4.Din moment ce telul comun aici este obtinerea orgasmului, concentreaza-ti eforturile atat asupra ta, cat si a partenerului tau. Nu fii egoista.
5. Adu-ti aminte ce ai invatat despre ceea ce il excita pe partenerul tau, si apoi aplica asta de fiecare data.

Citeste si:  Singuratatea in doi
Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.