Sex de la prima intalnire

Parerile despre sex la prima intalnire sunt impartite. Barbatii pe de o parte sustin ca nu ar putea avea o relatie serioasa cu o femeie care cedeaza din prima, iar pe de alta parte femeile au impresia ca daca fac asta de la prima intalnire, nu trebuie sa dea de inteles ca sunt usuratice, ci ca sunt femei moderne care isi traiesc viata.
Ma intreb atunci ce rol mai au sentimentele si toate trairile fara implicatie sexuala care leaga doua persoane? Unde ramane farmecul si provocarea pe care barbatii o accepta si se lupta atunci cand simt nevoia sa cucereasca o femeie.
Sexul la prima intalnire da impresia ca este prea usor, ca nu ne respectam prea mult. Intimitatea trebuie obtinuta, nu oferita pe tava.
Studii referitoare la acest subiect au fost facute in lumea intreaga si raspunsurile negative ale barbatilor care au raspuns la intrebarea : „Sunteti de acord sa faceti sex de la prima intalnire?” au fost in numar mult mai mare decat cele ale femeilor. Barbatii au afirmat ca ar prefera ca la prima intalnire sa stea de vorba la o cana de ceai, decat sa petreaca o noapte in compania persoanei cu care ies. Femeile au fost ceva mai impulsive si au acceptat ideea aceasta, motivand faptul ca si-ar dori sa incerce ceva nou sau ceva nebunesc care s-ar putea transforma in ceva de viitor daca lucrurile merg bine intre cei doi.
Dar sa fim serioase.. cate astfel de relatii au sanse sa mearga mai departe? Cum pot decurge lucrurile intr-o relatie in care ce era cel mai interesant si incitant s-a consumat de la prima intalnire?
Daca pana acum te-ai aruncat in bratele unui barbat de la prima intalnire, fara a ezita macar o clipa, gandeste-te la ce s-a intamplat dupa aceea, la cum a decurs relatia sau cum te-a privit dupa acea noapte.
Oricat de indragostita crezi ca esti, gandeste-te de doua ori inainte de a face asta, nu asculta hormonii cei simpatici care freamata si tropaie si iti soptesc sa-ti faci de cap.
De aceea gandeste-te bine..merita oare sa faci asta? Merita acel barbat increderea ta? Pentru ca daca esti privita doar ca o aventura ( si din pacate asa te si priveste din moment ce ii cedezi atat de usor) merita sa te atasezi sentimental?

Citeste si:  Sexperta: imi place sa fac sex. Des. E ceva in neregula cu mine?

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.