Sex amuzant

Dupa ce cuplurile sunt impreuna de ceva timp, sexul care era odata plin de farmec, poate sa devina o rutina si chiar plictisitor. Nu trebuie sa accepti acest lucru, sau sa cauti in afara relatiei tale distractia. Daca esti intr-o relatie confortabila si sigura, poti sa ai cea mai buna partida din viata ta. Gandeste-te sa readuci scanteia in viata voastra si sa experimentezi cel mai bun sex.
1. Fii aventuroasa. Data urmatoare cand voi doi o sa cinati impreuna, incearca sa il atingi usor pentru a condimenta lucrurile.
2. Lasa notite hot pentru ca partenerul tau sa le gaseasca. Notitele acestea pot fi flirtante, sugestive. Asigura-te ca sunt puse in punctele de acces.
3. Experimentati impreuna. Surpinde-ti iubitul cu jucarii noi. Adu anumite dulciuri in bucatarie, gandeste-te la lucruri precum siropuri, fructe sau frisca, in dormitor. Gaseste anumite pozitii intrigante intr-o carte sau chiar online. Foloseste-ti imaginatia.
4. Jucati-va impreuna si nu evitati contactul dintre voi doi.
5. Schimbati rolurile. Daca iubitul tau este cel care initiaza jocurile, preia tu fraiele. Fa prima miscare, dar nu te opri acolo. Spune-i ca esti la conducere si el va fi incantat.

Citeste si:  Stresul si relatia de cuplu

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.