Secrete pe care barbatii le ascund de noi

1. Ne place sa ne giugiulim. Giugiuleala tine de stare si ambianta. Este foarte linistitor sa se afunde in bratele cuiva, in intuneric, si sa asculte muzica relaxanta pe fundal. Este placut sa nu auzi altceva decat respiratia iubitei tale pe fundal dimineata sau seara.
2.Noi credem ca suntem bune in pat. Barbatii sunt programati genetic sa creada ca increderea in sine rezolva aproape orice.
3. „Nu veti intelege niciodata obsesia noastra pentru sport!”. Stiu ca unele femei iubesc sportul, dar sunt la fel de obsedate de asta ca barbatii?
4. Barbatii se tem de angajamente. Ceea ce ei nu inteleg, e ca nu le rapeste nimeni libertatea sau micile placeri. Angajamentul inseamna a gasi sufletul pereche si a face ca lucrurile sa mearga bine indiferent de obstacole. Angajamentul este si un semn de maturitate, si cum baietii se maturizeaza mai greu… propun sa te inarmezi cu ceva mai multa.. rabdare!
5. Increderea este cheia succesului din dormitor. Daca ii dai de inteles ca esti mai sigura pe tine decat isi imagina, il debusolezi si incepe sa se simta incomod. Poarta-te ca si cum nu stii ce urmeaza sa faca, si ii vei atrage atentia si mai tare.
6. „Devenim gelosi, pentru ca suntem nesiguri.” Daca un barbat simte ca nu merita femeia pe care o are langa el sau ca nu este suficient de bun pentru ea, el devine gelos si se ingrijoreaza ca ar putea-o pierde in favoarea altui barbat.
7. Barbatii apreciaza cand o femeie se aranjeaza, machiaza, coafeaza, insa prefera mai mult look-ul natural si sunt de parere ca ce e prea mult strica, asa ca nu exagera cu fondul de ten, rimelul, blush-ul sau gloss-ul.
8. „Observam si apreciem sau criticam, dupa caz, hainele cu care va imbracati”. De multe ori se intampla sa-l intreb pe prietenul meu cu se sa ma imbrac, cu ce-mi sta bine. Raspunsul ori ma flateaza, ori din contra, ma rascoleste si mai tare, pentru ca dupa ce ca nu stiu cu ce sa ma imbrac, mai aud si comentarii de genul: ” Fusta nu se potriveste cu pantofii..” sau ” Iti statea mai bine cu rochia neagra”( pe care eu nu o suport ).

Citeste si:  Vorbiti in pat?

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.