fbpx

Salveaza-ti casnicia

Atunci cand cuplurile se cearta, au neintelegeri, descopera ca nu au lucruri in comun, sau ca sunt incompatibili, primul lor gand este sa gandeasca” asta nu va functiona, suntem prea diferiti”. Totusi, acolo unde sunt multe diferente, acolo zace cel mai mare potential de iubire, care asteapta sa fie adus la viata.
Cu angajament, curaj si devotament puteti invata cum sa transformati diferentele in atuuri. Trebuie sa invatati sa vorbiti despre problemele voastre si sa ascultati cu respect.

Citeste si:  Cum traim cu... Dragostea???

1.Gasiti problema- spuneti ceea ce va deranjeaza cu cat mai multe detalii cu putinta.
2.Dati frau liber sentimentelor-experimentati si comunicati-va sentimentele pe cat de onest si de deschis este cu putinta, in momentul in care le simtiti.
3.Aduceti-va aminte ca va pasa
4.Obisnuiti-va sa va schimbati ideile-fiti deschisi asupra faptului ca orice problema poate fi inteleasa si interpretata intr-o varietate de feluri, altfel, vei fi intr-o continua cautare de conflicte.
5.Asumati-va responsabilitatile-intrebati-va in ce fel sau feluri contribuiti la situatiile care va supara.
6.Aduceti-va aminte ca partenerul vostru nu sunteti voi-invatati sa intelegeti ca partenerul vostru nu sunteti voi. Neintelegerile dintre voi vor disparea numai atunci cand amandoi veti gasi moduri de a accepta punctul de vedere al celuilalt.
Feriti-va de periculoasa opinie conform careia daca aveti probleme cu partenerul, asta inseamna ca relatia voastra este in pericol. Asta nu inseamna decat ca relatia voastra are nevoie de o modificare. Numai in povestile romantice totul decurge perfect fara nicio problema, grija sau schimbare.

Citeste si:  De ce inselam femeile: Si de ce nu ne putem opri?
Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.