Romantismul

Romantismul este foarte important pentru multe femei, dar si pentru multe cupluri. De aceea, iti dam cateva sfaturi in ceea ce priveste pastrarea romantismului.
1. Afla ce vrei cu adevarat
Ii implinesti dorintele partenerului tau? Sunt dorintele tale implinite? De fapt, care sunt dorintele tale? Daca ai raspunsul la intrebarea asta dar te simti inca frustrata, ai sa intelegi ca problema se pune in felul urmator: nu e vorba ca nu poti sa-i implinesti dorintele, pur si simplu. Incearca sa-ti dai seama de ce, pana acum, nu ai vrut.
2. Respecta-ti partenerul
Nu conteaza ce vrea partenerul tau sau de ce. Ia exemplul urmator: daca unul dintre copii s-ar trezi in mijlocul noptii si ti-ar spune “mi-e sete”, tu i-ai spune “mie nu, asa ca ma intorc in pat”? Nu astepta ca partenerul tau sa reactioneze exact ca tine, trebuie sa ii apreciezi personalitatea.
3. Ce mesaj ii trimiti?
Gandeste-te ce mesaj ii trimiti partenerului atunci cand nu iei in seama ceea ce isi doreste. Cum crezi ca il faci sa se simta? Pune-te si in locul lui.
4. Compromisuri
Trebuie sa stii ca ii poti indeplini dorintele partenerului tau. Dar atunci cand pui nevoile tale pe primul plan, decizi sa nu i le indeplinesti pe ale lui. Discutati despre nevoile voastre si incercati sa gasiti o cale de mijloc.
5. Nu uita de romantism
Tine minte ca romantismul e un element important intr-o casnicie. Incearca, din cand in cand, sa faci ceva romantic fara a avea un motiv anume.
6.Regula celor 4 minute
Poti sa stii cum o sa decurga noaptea dupa primele patru minute, asa ca fa-le sa conteze. Adu-i flori, intampina-l cu un compliment, intreaba-l cum a fost ziua lui. Si zambeste, conteaza!

Citeste si:  Ce ne influenteaza negativ viata sexuala?

7. Deschide-te

Fii comunicativa si expresiva cu partenerul tau. Sa iti impartasesti sentimentele nu te face mai slaba, din contra, te intregeste.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.