Revederea cu fostul

Intensitatea amintirii depinde foarte mult de intensitatea implicarii emotionale. Daca relatia a presupus candva o investitie emotionala puternica si a avut o influenta (pozitiva sau negativa) asupra dezvoltarii ulterioare a persoanelor in cauza, reintalnirea va fi traita intens, cu siguranta. Emotiile sunt puternice.
In general, in virtutea legii universal-valabile, conform careia „nimic nu este intamplator”, o relatie „se intampla” pentru ca aduce ceva in viata ambilor parteneri. Mai exact, la un anumit moment al evolutiei personale, prezenta unei persoane in care investeti multa afectiune si daruire te va face sa te cunosti mai bine, sa te descoperi si sa te bucuri de propriile tale sentimente.
Poti intalni un anumit partener intr-un anumit moment, intr-o sincronizare aproape perfecta. Totul se transforma intr-un parteneriat care dureaza o viata sau atat cat este nevoie pentru ca ambii sa se dezvolte, sa atinga un anumit prag al maturitatii, dupa care relatia poate lua sfarsit. Cum am mentionat anterior, nu intamplator timpul desparte doua persoane- e posibil ca momentul in care s-au intalnit sa nu fi fost cel potrivit. Este posibil ca unul dintre parteneri, sau, poate , amandoi sa nu fie pregatiti pentru viata de cuplu sau, pur si simplu, era necesar sa treaca vremea pentru a se sincroniza, armoniza, mai tarziu.
In functie de intensitatea cu care s-a implicat in relatie fiecare dintre voi, revederea este emotionanta, in special pentru cel care a investit mai mult afectiv in relatie.
Daca regasirea este intamplatoare, probabil cei doi au ceva de finalizat, poate trebuie sa continue sau, pur si simplu, sa invete fiecare dintre ei si sa se defineasca.

Citeste si:  Ce priviti, prima oara, la un barbat?

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.