Reinviere relatie

1. Reflecteaza. Adu-ti aminte cum era sotul tau la inceput, cand ati inceput sa va intalniti. Concentreaza-te asupra caracteristicilor care te-au atras la el.
2. Incearca sa negociezi mai mult. Singurele reguli dintr-o casnicie sunt acelea asupra carora sunteti de acord. Atata timp cat nimeni nu este ranit, orice ” reguli” dintre parteneri pot fi negociabile.
3. Ramai concentrata asupra relatiei tale. Este adevarat ca atunci cand ai copii, lumea ta tinde sa se invarte in jurul lor. Trebuie totusi sa te gandesti si la tine si la partenerul tau, pentru a-ti salva relatia.
4. Dezvolta o viziune impartasita Inainte sa fii casatorita probabil ca te-ai decis sa cresit copiii intr-un anumit fel, sau sa nu le cumperi niciodata mancare de tip fast food. Toate aceste lucruri poate ca nu s-au intamplat tocmai asa, si probabil ca acelasi lucru s-a intamplat si cu relatia ta.
5. Fii spontana. Poti sa spui repede trei lucruri care iti vor face sotul fericit? Da? Atunci fa unul dintre ele. Chiar acum. Nu mai amana. Adu-ti aminte ca surpriza nu este neaparat ceea ce faci, ci faptul ca o faci.

Citeste si:  De ce inselam femeile: aritmetica simpla

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.