Recuperarea increderii in partenerul infidel

Ai descoperit de curand ca sotul tau te inseala si te simti frustrata. Vrei sa incerci sa salvezi acest mariaj, dar pare ca nu poti sa ai din nou incredere in el. Iti iubesti sotul foarte mult si nu vrei sa divortezi. Cum sa ajungi sa iti recapeti increderea in el dupa o aventura emotionala?
Este un gand natural faptul ca vrei sa pleci departe de aceasta problema si probabil te gandesti ca ar trebui sa te muti din casa si sa astepti pana problemele din casnicie vor fi deja rezolvate. Insa, trebuie sa stii ca lucrurile nu prea se rezolva de la sine si exista riscul sa va raciti foarte mult. Pentru a depasi acest moment, vei avea nevoie de ceva timp sa accepti ca ai fost tradata. Totusi, daca vrei ca mariajul tau sa mearga in continuare, ar trebui sa ramai optimista. Casniciile nu vor fi salvate fugind de probleme. Daca ai nevoie de ceva timp sa fii singura, sfatul nostru ar fi sa pleci intr-o vacanta sa te relaxezi.
Putem sa intelegem faptul ca nu mai ai incredere in el dupa o astfel de tradare, dar daca sotul tau regreta cele intamplate si doreste sa repare raul facut in casnicia voastra, este inca foarte posibil sa recosntruiasca increderea pierduta in relatie, asa ca acordandu-i o alta sansa este posibil sa nu fie o idee chiar atat de rea.
Trebuie sa faceti amandoi compromisuri impreuna pentru a nu se mai repeta aceeasi greseala. Lucrati impreuna ca si cuplu pentru ca increderea va creste in speial atunci cand amandoi incercati sa faceti lucrurile sa mearga. Ar fi mai bine pentru amandoi sa continuati sa stati impreuna, decat sa te muti din casa.
Petreceti mai mult timp impreuna iesind din nou in oras. Uneori, atunci cand cuplurile sunt impreuna de prea mult timp, simt ca relatia lor a devenit plictisitoare si stearsa. Incercati sa mergeti in locuri unde simtiti ca amintirile voastre vor reveni iar.

Citeste si:  Esti pregatita emotional pentru o noua relatie

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.