Recucereste-l

Te-ai certat cu iubitul tau si asta a dus la o despartire? Consideri ca ruptura dintre voi este definitiva? Ei bine, afla ca nu in toate cazurile e asa. Mai sunt si cupluri care se despart si care revin impreuna dupa o perioada de timp. Fie ca isi dau seama ca inca se mai iubesc, fie ca realizeaza ca nu pot trai unul fara celalalt…acestia se impaca, iar relatia lor este mai frumoasa ca oricand. Nu stii cum sa faci ca sa se intoarca la tine? Iti dam noi cateva idei.
Barbatul tot barbat este, cedeaza usor in fata ispitei si se lasa rapid fermecat de sarmul unei femei. Ca atare, fii cat poti tu de feminina si senzuala atat in vestimentatie cat si in gesturi, fii sexy si atragatoare pentru a-l nauci definitiv si irevocabil.
Poate ca pe parcursul relatiei voastre, el si-a dorit mai mult si tu nu ai avut chef sa ii satisfacii capriciile si placerile. Acum este momentul sa iti repari greseala. De exemplu, daca el tot timpul si-a dorit un gadget care tie ti se parea total inutil si nelalocul lui la vremea aceea, acum e momentul sa il cumperi si sa il faci cadou de ziua lui. Va aprecia gestul tau.
Avand in vedere ca v-ati despartit, nu e momentul sa fii disperata si isterica. Nu incepe sa ii faci crize de plans si sa-l ameninti ca fara el te arunci de la balcon. Nimanui nu ii plac lucrurile acestea. Cel mai bine, accepta despartirea cu demnitate si da-i de inteles ca esti un om rational, matur si cu capul pe umeri care poate sa faca fata oricarei situatii, chiar daca este una dureroasa si tensionata.
Nu te apuca acum sa faci o lista cu tot ce n-a facut el pe parcursul relatiei ca mai apoi sa incepi sa i le turui in fata. Orgoliul lui, ca al fiecarui om care se simte atacat, va iesi la inaintare si totul se va termina cu o cearta ca la usa cortului, cu un lung sir de injurii si regrete.
Un pic de gelozie nu strica niciodata. Chiar daca a incheiat relatia cu tine, sigur se va simti un pic lezat cand te va vedea razand cu pofta la un banc (rasuflat dupa parerea lui) spus de un alt tip. Dar ai grija sa nu exagerezi, s-ar putea sa cazi in cealalalta extrema si sa te considere o femeie usoara cu care si-a pierdut vremea.
Surpinde-l cu gesturi la care sigur nu se va astepta. De exemplu, inventeaza un joc cu indicii puse pe post-ituri pe care daca il rezolva primeste un premiu: o lada de bere pentru zilele calduroase, o revista deocheata etc. Ideea este ca premiile sa fie comice. Nu trebuie neaparat sa aiba conotatii sexuale.

Citeste si:  Metode de despartire - pro si contra

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.