Probleme in paradis

Intr-o relatie, exista de multe ori probleme si certuri care pot influenta bunul mers al lucrurilor, care pot schimba atat pareri si convingeri, cat si sentimente.
Intotdeauna cand ceva merge rau, ne punem intrebarea: “de ce se poarta asa?”, “cu ce am gresit?” sau “de cand schimbarea asta?”.
Aceste intrebari nu au un raspuns exact, concret, deoarece schimbarea pe fondul caruia a urmat un comportament deviant, de nerecunoscut, are o serie de motive si intamplari, care nu s-au rezolvat la timp sau nu au fost discutate.
Daca nu discuti serios cu partenerul de viata si nu acorzi atentia necesara, nu te astepta ca problemele sa se rezolve de la sine.
Daca vrei sa stii de ce se poarta asa si ce s-a intamplat intre voi, trebuie sa stii cum sa pui problema, cum sa-ti abordezi iubitul si mai ales sa stii cum sa-l faci sa spuna ce vrei sa auzi de la el.
Lasa tragediile si lacrimile de o parte si da dovada ca esti o femeie puternica, sigura pe ea, care stie ce vrea de la viata si de la barbatul de langa ea.
Poate motivele pentru care iubitul tau s-a schimbat nu sunt tocmai cele la care te asteptai, insa daca el continua cu acest comportament desi ai incercat sa aplanezi situatia si sa faci lucrurile sa mearga bine pentru amandoi, inseamna ca de fapt si de drept cele care s-au schimbat sunt sentimentele.
Un om care nu mai simte acelasi lucru, automat nu poate fi ca inainte, nu se mai exprima la fel si nu mai are aceleasi dorinte si idei de impartasit fata de persoana iubita.
Ce poti sa faci in astfel de cazuri? Ori sa mergi mai departe in speranta ca poate se va schimba ceva, ori sa renunti la relatie si sa-ti vezi de viata ta, fara a pune alte intrebari si fara a visa la zilele de altadata cand totul era frumos intre voi.
Stiu ca este greu sa te rupi de trecut, insa daca vrei sa-ti fie bine si sa faci ceva bun cu viata ta, asta este primul pas.
Renunta la intrebari si la compatimiri! Ia viata asa cum este ea si vei vedea ca ceea ce ti se va intampla de acum incolo nu te va mai afecta in aceeasi masura.
Think smart, act crazy..asta este deviza femeilor moderne!

Citeste si:  Izolare sociala

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.